دوشنبه، 16 ارديبهشت 1392

پرسش :

گروهی از افراد ادعا دارند که با فاصله گرفتن از دین و رفتن به سوی مدرنیته می‌توان به سطوح بالاتر رفت. این ادعا درست است؟

پاسخ :
این نگاه یک نگاه و تفکر جهانی و ملی نیست. دین در این راستا نه تنها الگو دارد بلکه تنها پاسخ کارآمد که تضمین اجرا دارد هم می‌باشد که این دین می‌تواند شامل هر نوع دین شود البته در اولویت آنها ادیان ابراهیمی قرار می‌گیرد. بنابراین پاسخ کارآمد به این مشکلات فقط به فقط از دریچه‌ی دین حل می‌شود.