دوشنبه، 16 ارديبهشت 1392

پرسش :

آیا مصادیقی وجود دارد که ارزش‌های اسلامی موجب توسعه‌ی پایدار در کشورهای غربی شده باشد اما در مورد کشورهای اسلامی این موضوع صدق نکند؟

پاسخ :
بنابر اعتقادات دینی ، ما معتقدیم که تمام ارزش‌هایی که موجب ارتقای انسان می‌شود،ریشه‌ی دینی دارند. برای کشورهای غربی هم می‌توان از این قاعده استخراج کرد که هر آنچه در غرب در جهت ارتقای انسان بوده است منافاتی با ارزش‌های ما ندارد اما اگر ارزش‌ها را با شاخص‌های کمی و مادی اندازه‌گیری کنیم،در خیلی از مسائل با آن نوع توسعه منافات پیدا می‌کنیم.