دوشنبه، 16 ارديبهشت 1392

پرسش :

دین و فرهنگ تواماً می‌تواند در راستای توسعه و رشد اقتصادی تاثیر به سزایی داشته باشد،با این‌که کشور ما از نظر فرهنگی 6 هزار سال قدمت دارد و از نظر دین هم کامل هستیم،در حال حاضر کشورهایی که از نظر توسعه هم‌زمان با ما شروع کرده اند،از ما سبقت گرفتند. علت چیست؟

پاسخ :
در اینجا باید توجه کرد که به ارزش‌ها ایراد می‌گیریم یا به وارثان آن ارزش‌ها. اگر ارزش‌ها را خوب بشناسیم و از آنها استفاده کنیم،به توسعه دست پیدا خواهیم کرد.اما صرف وجود ارزش‌ها و 6هزار سال قدمت برای این نسل کاری انجام نمی‌دهد.اگر ارزش‌ها به خوبی شناخته شد و ارزش آن ارزش‌ها را کشف کردید و سعی در به ‌کارگیری آن در زندگی امروز کردید،آنگاه به زندگی متفاوت و بهتری دست پیدا کرده‌ایم.از طرفی اگر ما نسل خوبی نباشیم و نتوانیم بخوبی از میراث استفاده کنیم،طبعاً راه گذشته و وخیم‌تر ادامه پیدا خواهد کرد.