شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

پوشش برای زن تا چه حد است؟ آیا پوشاندن گردی صورت است یا زیبایی؟ و آیا استفاده از پوشیه یا نقاب به دلیل جلب توجه کردن اشکال دارد یا نه؟

پاسخ :
پوشیدن تمام بدن، حتی صورت و دستها، لازم است.
پوشیدن بدن زن، از نامحرم بالغ، غیر از صورت و دستها واجب است و اگر دریابد که صورت و دستها را نیز با قصد ریبه و تلذّذ نگاه می کند، و یا اگر دارای زینت باشد، پوشیدن آن واجب است. پس اگر کسی صورت زیبائی دارد و نامحرم با قصد لذت بردن آن را نگاه می کند، باید زن بیشتر از گردی آن را بپوشاند و اگر محذوری برایش وجود ندارد، می تواند از پوشیه و یا نقاب استفاده کند و این پوشیه زدن و نقاب بستن چیزی ندارد که باعث جلب توجه دیگران شود. زیرا آنها زیبائی صورت را می پوشانند و خود این کار پسندیده است و اگر در جامعه ما رواج یابد، نیکو می باشد.
زن بنابر احتیاط واجب، باید بدن و موی خود را از پسری که بالغ نشده، ولی خوب و بد را می فهمد و به حدّی رسیده که دارای نظر شهوانی است، بپوشاند. (بنابراین در حمام های عمومی، در برخی از روستاها، که زنها پسربچه های خود را همراه می آوردند، باید از این کار جلوگیری شده و یا پوشش لازم را رعایت کنند.)