دوشنبه، 30 ارديبهشت 1392

پرسش :

برای رفع فراموشی و پیدا شدن چیزهای گمشده، چه دعایی بخوانیم ؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی بهجت (رحمت الله علیه):
برای پیدا شدن چیزهای گمشده ، این دعا خوب است : « اللهم انّی اسئلک یا مُذَکِّرَ الخیرِ و فاعلَهُ و الآمِرَ بِهِ اَن تُصلّیَ علی محمدٍ و آل محمد ، و تُذَکِّرَنی ما اَنسانیه الشیطان » .
خدایا ، ای به یاد آورنده خیر و انجام دهنده آن و امر کننده به آن ، از تو می خواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و آنچه را شیطان از یاد من برده است ، به یادم آوری .
همچنین خواندن این دعا ، برای به یاد آوردن مطالبی که فراموش شده مؤثر است .
Khologh.com