يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

بعضی نقل می‌کنند که عذاب افرادی همچون خلفا دائمی نمی‌باشد و بعد از مدتی برداشته می‌شود و فراز شریف خالدین فیها را ظرف زمان خاصی تفسیر می‌کنند و آن را دائمی نمی‌دانند؛ به گونه‌ای که مورد شفاعت معصومین علیهم السلام قرار می‌گیرند. نظر حضرتعالی در این زمینه چیست؟

پاسخ :
چنین نظری اشتباه است و حضرات معصومین علیهم السلام برخلاف حکمت و مصلحت الهی کار نمی کنند اما این که وجود نازنین آن حضرات مملو از عشق به بندگان خداست به گونه ای که کاسه شیر خود را به ابن ملجم اهدا می کنند سخن درستی است ولی این کار به معنای نادیده گرفته شدن حدود الهی از ناحیه ایشان نیست.

منبع: پایگاه حضرت آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).