پنجشنبه، 13 تير 1392

پرسش :

با وجود شاغل بودن زن و شوهر و وجود بچه،امکان التذاذ طرفین بسیار محدود است و خستگی زیاد و بچه مانع از ارضای جنسی و روحی است و از طرف جامعه نیز تحریکات شهوت برانگیز وجود دارد. در این باره چه راه حلی وجود دارد؟

پاسخ :
راه حل درست و عملی آن این است که زن کار را به صورت نیمه و پاره وقت انجام دهد و نیمی از روز را در منزل باشد و خود را برای رابطه زناشویی برای شوهر آماده کند وچناچه شوهر خسته است او باشد که گرد خستگی را از شوهر با ناز و عشوه و غنج و دلال و ملاعبه بزداید تا هر دو برای عمل زناشویی آماده شوند که در هفته کمتر از دو مرتبه شایسته نیست.
منبع: پایگاه آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).

نظرات کاربران