شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم
لپه 500 گرم
رب گوجه فرنگی قدری
لیمو عمانی 5 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوری
پیاز 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه:
پیاز را خرد و با روغن بحدی سرخ می کنیم که طلائی شود ، بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوئیم و با پیاز یک تفت می دهیم ، سپس گوشت را تکه تکه می سازیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود ، بعد زرد چوبه را اضافه می نمائیم و بهم می زنیم ، بعد 5 تا 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید ، بعد در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم ، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آنرا می گیریم و داخل آبگوشت میریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد .
می توانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم . بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم بآن اضافه نمود . ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی باین آبگوشت اضافه کنیم .

نظرات کاربران