سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

پسری هستم 21 ساله با قد 173 و وزن 60 کیلو. بدنسازی کار میکنم وزنم کمه و میخوام به وزن حدود 70 تا 75 کیلو برسم و همچنین قدمم چند سانت بلند تر بشه در ضمن به نظرم عرض شونه هام کمه(به نظر خودم ) سوالم اینه که میتونم هورمون رشد انسانی یا همون سوماتروپین رو استفاده کنم؟ آیا جوابمو میده؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
در اینکه وزن شما کم است شکی نیست و شاید با افزایش وزن رشد قد شما هم تحریک شود و شرایط مورد نظر شما بدست آید ولی بهتر است با مشاوره همکاران بنده در شهرتان این کار را انجام دهید و از مصرف و تزریق این داروها هم پرهیز کنیدکه خالی از خطر نیست.
منبع: پزشک آنلاین

نظرات کاربران