سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

برای بدست آوردن کلسیم مورد نیاز بدن شما بیشتر خوردن آجیل را پیشنهاد می کنید یا شیر ؟ چون شنیدم شیر نمی تونه منبع کلسیم خوبی باشه. برای دختری 25 ساله چه میزان کلسیم در هفته را توصیه می کنید؟ اگر ممکن است با ذکر مقادیر مثل مشت یا لیوان بفرمایید.

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
مسلما شیر - روزانه 1000 میلی گرم کلسیم احتیاج هست که با خوردن 3 واحد لبنیات در روز تامین میشود . هر واحد یک لیوان شیر یا 4/3 لیوان ماست یا 2 لیوان دوغ یا کشک است.
منبع: پزشک آنلاین