سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

برای لاغری از قرص ونوستات استفاده میکنم به نظر شما این قرص خوبه یا نه؟ چه عوارضی داره؟شما چه توصیه ای دارید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
اورلیستات(با نام تجاری زنیکال) دارویی است که با مکانیسم کاهش جذب مواد غذایی عمل میکند و توسط سازمان غذا و دارو مورد تایید است،این دارو با مکانیزم 30% کاهش جذب چربی در روده عمل میکند و با اتصال به آنزیم لیپاز که از پانکراس به روده ترشح میشود و مسئول هضم چربی رژیم غذایی است، مانع از این میشود که چربی غذا (تری گلیسیرید)،به اسیدهای چرب قابل جذب تجزیه شود و در نتیجه چربی از بدن دفع میشود. عوارض دارو شامل مدفوع چرب،اسهال چرب و دل پیچه است که در 9% بیماران منجر به قطع دارو میشود.مصرف مداوم اورلیستات میتواند منجر به کاهش جذب ویتامینهای محلول در چربی شود.
منبع: پزشک آنلاین

نظرات کاربران