0

عباس ترابيان: انتخاب سرمربي تيم ملي تا پانزدهم فروردين

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرپرست کميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال مي‌گويد توافقات با دو گزينه موردنظر براي سرمربي‌گري تيم ملي به مراحل نهايي نزديک شده و تا 14 يا 15 فروردين سرمربي تيم ملي انتخاب مي‌شود.

عباس ترابيان  درباره آخرين شرايط انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار کرد: ما مذاکرات‌مان را به بخش‌هاي نهايي مي‌رسانيم. من جزء به جزء مذاکرات را با کفاشيان چک مي‌کنم و نظرات ايشان را در اين گفت‌وگو‌ها لحاظ مي‌کنم. فکر مي‌کنم چيزي تا انتخاب سرمربي تيم ملي باقي نمانده و شايد تا 14 يا 15 فروردين سرمربي تيم ملي انتخاب شود.

وي با بيان اينکه دو گزينه ما همان کوئيروش و مربي ترک هستند، گفت: قراردادي که با يکي از اين دو خواهيم بست تا جام‌جهاني 2014 خواهد بود و قرارداد سرمربي تنها در ايران امضا مي‌شود و گزينه نهايي بايد براي امضاي قراردادش به ايران سفر کند. ما بر سر مسايل مالي با دو گزينه‌مان به تفاهم رسيديم و تنها مشکل يکي، دو بند حقوقي است. ضمن اينکه وکيل يکي از دو گزينه‌هاي ما که کلمبيايي است در سفر بوده و به همين خاطر چندروزي روند مذاکرات به تأخير افتاد.

ترابيان در پاسخ به اين سوال که آيا رأي دادگاه عالي ورزش و بخشيده شدن کوئيروش در انتخاب او موثر خواهد بود، گفت: ما از ابتدا اين قضيه را دنبال کرده بوديم و مي‌دانستيم که بحث کوئيروش تنها مربوط به پرتغال بوده است. ضمن اينکه او درحال حاضر به دادگاه عالي ورزش شکايت کرده و ضمن اعاده حيثيت براي جلوگيري از طولاني شدن محروميتش اقدام کرده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 6 فروردین 1390  3:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها