همه چیز درباره زمان حرکت جنین

حرکات جنین در بارداری یکی از هیجان انگیزترین بخش‌های بارداری است، در ادامه با اینکه چه زمانی جنین حرکت می کند و آیا حرکات آن طبیعی است آشنا خواهید شد.
يکشنبه، 30 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
همه چیز درباره زمان حرکت جنین
برای یکی از هیجان انگیزترین بخش‌های بارداری آماده شوید. احساس تکان خوردن فرزندتان برای اولین بار. بسیاری از خانم‌ها تا زمانی که تکان خوردن فرزندشان را حس نکرده‌اند کاملا احساس باردار بودن نمی‌کنند، حتی اگر ضربان قلب جنین را گوش کرده و تصویرش را در سونوگرافی دیده باشند. این احساس دلپذیر پاداشی است بر آنچه تا کنون پشت سر گذاشته‌اید.


حرکات جنین در بارداری

معمولا خانم‌‌ها در حوالی هفته‌ بیستم بارداری حرکات جنین را احساس می‌کنند اگرچه این زمان برای افراد مختلف متغیر است. شما این حس را جایی بین هفته‌ شانزدهم تا بیست و سوم تجربه خواهید کرد. اگر قبلا فرزندی داشته‌اید، احتمالا زودتر موفق به حس این حرکت می‌شوید زیرا با آن آشنایی دارید و قبلا تجربه‌اش کرده‌اید.

در ابتدا این حرکت مثل یک لرزش حس می‌شود. سپس در هفته‌های بعد این لرزش تبدیل به حرکت‌‌های قوی‌تر می‌شود. پس از هفته‌ی بیستم از خود می‌پرسید این حرکت‌های بامزه متعلق به نوزاد است؟! و در هفته‌ی بیست و پنجم راجع به اینکه موجودی زنده در درون شما حضور دارد شکی نخواهید داشت. تا هفته‌ی سی‌ام به این نتیجه می‌رسید که فرزندتان درون شکم‌تان پشتک می‌زند! در ادامه‌ی بارداری زمانی می‌رسد که قادرید حرکات جنین را از روی شکم مشاهده کنید.

فرزند شما از هفته‌ ششم بارداری درحال حرکت بوده‌است، اما شما قادر به حس این حرکت نیستید زیرا که جنین بسیار کوچک است. پس از بیست هفته نوزاد به قدری بزرگ شده‌است که حرکاتش را احساس نمایید. اگر هیچ تحرک جنینی احساس نمی‌کنید ممکن است به خاطر این باشد که به اندازه‌ی کافی دقت نمی‌کنید. در اوایل کار حرکت‌ها واقعا خفیف است. در طول روز چند برهه زمانی مختلف به مکانی خلوت و آرام بروید، بی‌حرکت بنشینید و بر روی احساس‌تان تمرکز کنید. گاهی احساس کردن این حرکت‌ها به تمرکز بالایی احتیاج دارد.

اگر تا هفته‌ی بیست و دوم و بیست و سوم بارداری حرکات جنین را احساس نکردید با پزشک‌تان تماس بگیرید. یک بررسی سریع ضربان قلب توسط پزشک می‌تواند اطمینان بخش باشد. ممکن است فرزند کم‌ تحرکی داشته‌باشید. علاوه‌براین محل قرارگیری جفت نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد. اگر جفت در جلوی رحم قرار گرفته‌باشد احساس کردن حرکت‌های جنین سخت تر می‌شود. وزن نیز در این زمینه موثر است، خانم‌های ظریف ممکن است زودتر حرکت فرزندشان را احساس کنند تا خانم‌های سنگین.


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما