هیلاری کلینتون در واکنش به سران حزب جمهوریخواه که کمک‌های این کشور را به معترضان ایرانی ناکافی دانسته بودند، تصریح کرد: گرچه آمریکا صراحتاً از انقلاب سبز در ایران حمایت نکرد تا صحت اظهارات رهبر ایران را اثبات نکند، اما نقش ما در کمک به معترضان به انتخابات قابل چشم‌پوشی نیست.
 
علیرغم برخی ادعاها درخصوص مستقل بودن اعتراضات اخیر به انتخابات ایران توسط راه‌اندازان آن، "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا در یک مصاحبه صریح تلویزیونی با شبکه سی‌ان‌ان، برای اولین بار دخالت‌های آمریکا در مسائل داخلی ایران را تایید کرد.
 
بنابر این گزارش، پس از آنکه "تیری میسان" و "جیمز پتراس"، کارشناسان صاحب نام مسایل سیاسی آمریکا، در پایگاه خبری-تحلیلی ولترنت از کودتای سبز ناموفق ایران به عنوان یک "جهت‌دهی افکار برای بی‌ثبات کردن ایران که از سوی آمریکا حمایت شده" انتقاد کردند، جدال قابل توجهی در میان کارشناسان موافق و مخالف نظر آنان درگرفت و چندین رسانه تحلیل‌های این کارشناسان را به باد سرزنش گرفتند.
 
ولترنت سپس با اشاره به ادعای وزارت امور خارجه آمریکا که هرگونه دخالت در مسئله ایران را رد کرده بود، به تصاویری از اجتماعات پس از انتخابات ایران اشاره می‌کند که تظاهرات‌کنندگان تهرانی، پوستری به "زبان انگلیسی" در دست دارند که از کشورهای غربی کمک خواسته بود. البته این به ظاهر واکنش سرد کاخ سفید نیز باعث شد تا حزب جمهوری‌خواه آمریکا از بی‌تفاوتی دولت اوباما نسبت به مسایل ایران به شدت انتقاد کنند.
 
اما در حالی که وزارت امور خارجه آمریکا هرگونه دخالت در امور داخلی ایران را رد کرده بود، اخیراً هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، آنچه را که وزارت خارجه تا آن زمان رد کرده بود، در یک مصاحبه تلوزیونی با "فرید زکریا" که از شبکه سی‌ان‌ان پخش شد، تایید و خاطرنشان کرد: ایالات متحده آمریکا نقش بسیار مهمی در "انقلاب سبز" ایران داشته است.
 
در ادامه متن مصاحبه شبکه سی‌ان‌ان با هیلاری کلینتون را خواهید خواند:
 
 فرید زکریا: اجازه بدهید در مورد بعضی از سیاست‌ها صحبت کنیم. در مورد ایران، همانطور که می‌دانید برخی افراد وجود دارند که ادعا می‌کنند رئیس‌جمهور (اوباما) و شما (هیلاری کلینتون)، به دلیل این که می‌خواستید گزینه مذاکره با ایران را حفظ کنید، بیش از حد در محکوم کردن آنچه گفته می‌شود تقلب در انتخابات بوده و همچنین برای ارائه کمک به مردم ایران، کند عمل کردید؛ آیا واقعا شما می‌توانید با ایران در این نقطه مذاکره کنید؟ 
 
با توجه به فضای مناقشه‌آمیز پس از انتخابات ایران، در حال حاضر عملاً با مذاکره کردن با احمدی‌نژاد به او مشروعیت نمی‌دهید؟
 
هیلاری کلینتون: اجازه بدهید من با بخش اول در مورد عکس‌العمل‌مان آغاز کنم. یک جنبه‌ بسیار مهم در این مسئله وجود داشت؛ ما نمی‌خواستیم در بین اعتراضات و تظاهرات‌های مردم ایران و رهبری ایران قرار گیریم. چون می‌دانستیم که اگر خیلی سریع و به شدت قدم جلو بگذاریم، توجهات مردم ایران خیلی سریع تغییر جهت پیدا می‌کند و همین امر نیز موجب می‌شد تا با روشن شدن صحت سخنان رهبری ایران (در رابطه با نقش آمریکا در وقایع ایران)، از مواضع ما برای متحد شدن مردم ایران علیه معترضان استفاده شود.
 
این یک تصمیم سخت بود، اما من فکر می‌کنم که ما در مقایسه با گذشته، وضعیت را بسیار خوب مدیریت کردیم. در حال حاضر در پشت صحنه، ما کارهای زیادی انجام دادیم! برای مثال همانطور که می‌دانید، با وجودی که مسئولین پایگاه اینترنتی "تویتر" در نظر داشتند به منظور انجام برنامه تعمیراتی این پایگاه را به طور موقت تعطیل کنند، اما با خواست وزارت خارجه آمریکا این اقدام به تعویق افتاد (تا معترضین ایرانی بتوانند از این پایگاه برای هماهنگی استفاده کنند). بنابراین ما واقعاً بدون آنکه به طور مستقیم و علنی در امور ایران وارد شویم، کارهای زیادی برای تشدید اعتراضات انجام دادیم.
 
به هر حال ما هم‌اکنون، به بی‌پرده صحبت کردن ادامه می‌دهیم و از معترضان ایران حمایت می‌کنیم.