فارس: همسر شهيد كاوه گفت: با وجود اينكه مي‌دانستم با مردي ازدواج مي‌كنم كه اكثر اوقات در منطقه جنگي است و بايد سختي‌هاي زندگي را به تنهايي تحمل كنم ولي از اين انتخاب احساس غرور مي كنم و به خود مي‌بالم.
 
فاطمه ائمادالاسلامي  درباره نحوه‌ آشنايي خود با شهيد كاوه اظهار داشت: بنده در سال 60 وارد تشكيلات سپاه شده و در آنجا به بهداري مشغول بودم. در سال 62 بود كه از طريق همكاران به خواهر شهيد كاوه معرفي شدم و وي به همراه مادرشان به منزل ما آمد و قرار گذاشتند هر زماني كه شهيد كاوه از منطقه برگشتند براي خواستگاري به منزل ما تشريف بياورند.
وي گفت: 8 ماه طول كشيد تا شهيد كاوه از منطقه برگشت. روزي كه براي خواستگاري به خانه‌ ما آمد، مي دانستم با مردي ازدواج مي‌كنم كه در حال حاضر مهم‌ترين دغدغه‌اش دفاع از ميهن و اعتقادات اسلامي است و به همين خاطر اكثر اوقات در منطقه حضور دارد و بنده بايد به تنهايي زندگي را اداره كنم ولي از اين انتخاب احساس غرور مي‌كردم و به شدت خوشحال بودم.
همسر شهيد كاوه ادامه داد: بعد از ازدواج، زمان‌هايي كه شهيد كاوه در خانه بود خيلي كوتاه بود و بيشتر اوقات را در مناطق غرب و جنوب سپري مي‌كرد. همان زمان‌هايي هم كه در خانه بود به علت جراحت بود يا در جلسه حضور داشت يا اينكه تلفني با همكارانش مسائل جنگ را بررسي مي‌كردند.
ائمادالاسلامي بيان كرد: خبر شهادت همسرم را از طريق برادرم فهميدم. در آن لحظه به خاطر اينكه پشت و پناهم را از دست داده بودم خيلي ناراحت شدم ولي از اين جهت كه با پروردگار پيمان بسته بودم كه كاوه براي خودت است و قرار است براي تو كار كند و در راه تو به عالي‌ترين درجه عرفان كه همان شهادت است برسد در قلبم آرامش عجيبي را احساس مي‌كردم.
وي درباره حضور شهيد كاوه در خانه خاطر نشان كرد: همواره روح او را در خانه احساس مي‌كنم و هيچ وقت فكر نكردم كه شهيد كاوه در كنارم نيست و هر زماني كه مشكلي در زندگي برايم پيش مي‌آيد، خواب شهيد كاوه را مي‌بينم و وي در عالم رويا صحبت‌هايي مي‌كند كه باعث مي‌شود به كلي مشكلات را فراموش كنم.
همسر شهيد درباه بهترين خاطره خود از زندگي با شهيد كاوه اظهار داشت: در 18 دي ماه 1362 براي برگزاري مراسم عقد به بيت امام (ره) رفتيم و ايشان دعاي عقدمان را قرائت كردند. بعد از قرائت دعاي عقد حضرت امام خميني (ره) سر خود را رو به آسمان گرفت و براي آقاي كاوه دعا كرد و با وجود اينكه ساليان زيادي است كه از آن ماجرا مي‌گذرد ولي هنوز برق نگاه امام (ره) در ذهنم باقي است.
ائمادالاسلامي با اشاره به اينكه زنده نگه داشتن ياد و نام شهدا فريضه‌اي است كه هيچ‌گاه نيايد از آن غافل شويم، خاطر نشان كرد: ملت ايران بايد قدردان نعمت ولايت فقيه باشند و با تمسك به اين نور الهي جامعه را از گزند دشمنان محفوظ بدارند و اميدوارم پرچمي كه به دست رهبر معظم انقلاب است بدون هيچ واسطه‌اي به دست امام زمان (ع) برسد.
 
 
 
 

/1001/

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net