راسخون :

به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری تقریب(تنا) به نقل از الجزیره نت، چشم انداز برنامه های اقتصادی مرسی بر دو محور اساسی توسعه اقتصادی و توسعه انسانی فراگیر استوار است که در آن اهداف کلان و سیاست های اقتصادی ویژه شاخص های بزرگ برای اقتصاد و سطح زندگی مصری ها نظیر میانگین رشد، بیکاری، فقر، تورم، کسری مالی، بدهی و رفاه اجتماعی نهفته است.

مرسی متعهد شده است که میانگین رشد اقتصادی را به ۷ درصد برساند بطوریکه تولید ناخالص داخلی از ۲۲۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۱ به ۴۷۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ برسد و همچنین میانگین درآمد سرانه از ۲۵۵۰ دلار در سال ۲۰۱۱ به ۴۹۰۰ دلار در سال ۲۰۲۳ برسد.

از دیگر وعده های اقتصادی رئیس جمهور مصر کاهش نرخ بیکاری به ۷ درصد تا سال ۲۰۱۶ می باشد در حالیکه این رقم در حال حاضر ۱۲ درصد است همچنین ایجاد صندوق ملی برای پرداخت مستمری بیکاری برای کوتاه مدت از دیگر وعده های انتخاباتی محمد مرسی در زمینه بیکاری بود اما وعده دراز مدت وی در زمینه بیکاری ایجاد فرصت های شغلی گسترده با استفاده از جذب سرمایه گذاری می باشد بطوریکه سطح سرمایه گذاری به ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی برسد.

تورم و کسری بودجه
همچنین مرسی وعده داد میانگین تورم را که اکنون ۱۱ درصد است کاهش می دهد، بطوریکه این رقم را به پایین تر از رشد اقتصاد خواهد رساند همچنین از افزایش ارزش پول ملی مصر حمایت خواهد کرد و هزینه خرید کالاها و خدمات را نیز کاهش می دهد و میزان کسری بودجه را نیز تا سال ۲۰۱۶-۲۰۱۷ به شدت کاهش خواهد داد.

در زمینه بدهی مصر رئیس جمهور جدید تلاش خواهد کرد حجم بدهی داخلی و خارجی مصر را سالانه ۱۰ درصد کاهش دهد و تلاش می کند که سرمایه گذاری در طرح های توسعه و زیربنایی را گسترش دهد.
همچنین مرسی برای مبارزه با فقر و بالا بردن سطح معیشتی برنامه های متعددی دارد بطوریکه یکی از اهداف بزرگ وی کاهش میانگین تورم به حداقل تا سال ۲۰۱۶ و حمایت از شأن فقراء و مستمندان و مشارکت فقراء در عملیات توسعه اقتصادی کشور می باشد.

برنامه اقتصادی مرسی در زمینه تأمین مالی بر چهار محور استوار است اول، درآمد های حاصل از عوارض عبور مرور از کانال سوئز همچنین وام های داخلی و خارجی. دوم، منابع حاصل از سرمایه گذاری مؤسسات مالی بانکی، مؤسسات مالی غیر بانکی، مؤسسات مالی اسلامی و مؤسسات سرمایه گذاری بین المللی.سوم، تأمین مالی از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی و افراد و چهارم: استفاده از ابزار های تأمین مالی جدید نظیر زکات، احیاء وقف، صندوق های سرمایه گذاری اسلامی و مؤسسات سرمایه گذاری اسلامی کوچک می باشد.

 \110\

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.

 

منتظراخبار، انتقاد وپیشنهاد شماهستیم:
news@rasekhoon.net