فروزنده در نخستین نشست کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان :

دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات اقتصادی را حل کنند / در مسائل اقتصادی دولت باید پاسخگو باشد

کاندیدای اصولگرایان تهران با بیان اینکه امروز مهم‌ترین مساله مردم، معیشت است، گفت :‌ دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات مردم را حل کنند ولی به عقیده کارشناسان هنوز در رکود هستیم.
شنبه، 24 بهمن 1394
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات اقتصادی را حل کنند / در مسائل اقتصادی دولت باید پاسخگو باشد

کاندیدای اصولگرایان تهران با بیان اینکه امروز مهم‌ترین مساله مردم، معیشت است، گفت :‌ دولتمردان قول داده بودند در پسابرجام مشکلات مردم را حل کنند ولی به عقیده کارشناسان هنوز در رکود هستیم.
 
به گزارش راسخون به نقل از فارس، ‌لطف الله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در نخستین نشست کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان که امروز در فارس برگزار شد،‌ با بیان اینکه در آستانه انتخابات یکی از مسائل کشور که شعار اصولگرایان نیز هست بحث معیشت است خاطرنشان کرد: دولتمردان قول داده بودند بعد از برجام اقتصاد را حل کنند ولی ارزیابی مردم و کارشناسان نشان دهنده این است که هنوز از رکود عبور نکرده‌ایم.
 
فروزنده با بیان اینکه امروز یکی از بزرگترین مشکلات کشور بحث واردات بی رویه است خاطرنشان کرد: امروز 52 میلیارد دلار واردات بی رویه انجام می‌شود. همچنین 138 نوع کالا در کشور تولید می‌شود که کیفیت خوبی دارند که اگر از آنها حمایت شود منجر به شکوفایی اقتصادی کشور خواهد شد.
 
فروزنده در همین زمینه خاطرنشان کرد: امروز 60 هیات خارجی وارد کشور شدند و این درحالی است که هیچ کدام از آن‌ها قصد سرمایه‌گذاری در کشور را ندارند و همه آن‌ها می‌خواهند بازار ایران را بگیرند.
 
وی با اشاره به قراردادهای خرید هواپیما از فرانسه اظهار داشت: در بحث قرارداد با ایرباس فقط 5 درصد مشکلات طبقه مرفه مردم حل می‌شود.
 
فروزنده با بیان اینکه 247 میلیارد دلار قاچاق داریم که باید مدیریت شود اظهار داشت: هجوم شرکت‌های خارجی به بازار ایران پس از برجام و از بین بردن این بازار خسارات زیادی را به اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.
 
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دولت برنامه مشخصی در حوزه اقتصاد ندارد اظهار داشت: این وام خودرو که به تعدادی داده شد و در مورد آن اختلافاتی نیز وجود دارد یکی از ایرادات این بی برنامگی است.
 
وی افزود: بسته منسجم اقتصادی که دولت باید داشته باشد مشاهده نمی‌شود و همه نگاه دولت به بیرون است و همچنین در قانون برنامه هم نگاه دولت به واردات است.
 
فروزنده با بیان اینکه در همه کشورها از بخش تولید به طور جدی حمایت می‌شود خاطرنشان کرد: معیشت مردم و اقتصاد مهم است و ائتلاف اصولگرایان شعار خود را معیشت، ‌امنیت و پیشرفت قرار داده است.
 
وی در ادامه با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت در حوزه مهار رکود اظهار داشت: رئیس جمهور یک سال پیش گفتند که از رکود عبور کرده‌ایم ولی همه کارشناسان و خود آقایان دولت این را قبول دارند که هنوز در رکود هستیم.
 
فروزنده همچنین اظهار داشت: دولت قول داده بود که 100 روزه اقتصاد را حل می‌کند و این شعار را داده بود که هم باید چرخ اقتصاد مردم بچرخد و هم چرخ سانتریفیوژها ولی در عمل هیچ کدام از این‌ها اتفاق نیفتاد و امروز مردم رکود را به طور محسوس می‌بینند.
 
عضو شورای ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه امروز بزرگترین چالش اقتصادی مسئله رکود است، اظهار داشت: کسی که باورش بر این است که با تکیه بر کشورهای بزرگ می‌توانیم از رکود عبور کنیم نتیجه‌اش این می‌شود که توانایی‌های داخلی مغفول می‌ماند.
 
وی افزود: اگر امروز در تکنولوژی‌های موشکی، هسته‌ای و ... به موفقیت‌هایی رسیده‌ایم به خاطر این است که توجه به ظرفیت‌های داخلی و نگاه به درون داشتیم.
 
لطف‌الله فروزنده در ادامه با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه اقتصاد خاطرنشان کرد: ما 860 هزار میلیارد نقدینگی در اختیار مردم داریم که دولت می‌تواند آن را به بخش تولید، کشاورزی و صنعت سوق دهد.
 
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ارزیابی ما این است که از رکود عبور نکرده‌ایم اظهار داشت: روز به روز بر مشکلات کشور افزوده می‌شود و دولت برنامه‌ای برای حل آن‌ها ندارد.
 
فروزنده در همین راستا خاطرنشان کرد: در سال 1390 بودجه جاری کشور 90 هزار میلیارد بود و امروز در سال 94 این رقم 1370 میلیارد تومان است و این درحالی است که تمام پروژه‌های عمرانی کشور متوقف مانده است.
 
وی در همین زمینه افزود: 30 درصد اقتصاد ما در مسکن است و آقایان مسکن مهر را تعطیل کرده‌اند و در برابر آن مسکن اجتماعی را مطرح کرده‌اند.
 
لطف‌الله فروزنده با بیان اینکه آقای روحانی از تک‌نرخی نرخ ارز خببر داده بود، خاطرنشان کرد: این اظهارات رئیس جمهور در حالی است که ما اکنون شاهد این هستیم که ارز سه نرخی شده است. من منکر ایرادات ساختاری نیستم ولی این را مردم نیز می‌گویند که در دولت قبل وضعیت اقتصادی بهتر از این بود و مسئله رکود مطرح نبود.
 
فروزنده در همین راستا خاطرنشان کرد: در دوران دولت قبل نرخ ارز از هزار تومان به سه هزار و 900 تومان افزایش یافت و این به خاطر شوکی بود که متاثر از بسته‌شدن سوئیفت بود.
 
وی با اشاره به تعطیلی برخی پروژه‌ها توسط دولت فعلی اظهار داشت: طرح‌های خوبی مثل بندر شهید رجایی داشتیم ولی آقایان آن را متوقف کردند و در واقع باید گفت همه طرح‌های خوب دولت قبل توسط دولت فعلی متوقف شد و این سیاست در مسکن مهر نیز اجرا شد.
 
فروزنده با اشاره به اهمیت نقش نظارتی مجلس اظهار داشت: حتما باید مجلس نظارت خود را بیشتر کند و باید نقد اصولی دولت بیشتر شده و در همین راستا مسئله بودجه نیز به سمت عملیاتی شدن برود.
 
سخنگوی جمعیت اصولگرایان با تاکید بر اینکه باید نظام بانکی را اصلاح کنیم، خاطرنشان کرد: ضمن اصلاح نظام بانکی باید از بنگاه‌های زود بازده و اشتغال‌زا حمایت شود.
 
وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم توجه به بخش‌های فرهنگی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های بزرگ کشور در حوزه فرهنگ بحث صنایع دستی است. استان سیستان و بلوچستان در این زمینه ظرفیت‌های فراوانی دارد و در زمینه فرش و کالاهای تولیدی توسط مردم ظرفیت بالایی برای عرضه در بازارهای جهانی وجود دارد.
 
فروزنده افزود: ضمنا می‌تواند علاوه بر مسئله اقتصادی انتقال فرهنگ را نیز داشته باشد. همچنین یک نوع حمایت از صنایع دستی این است که زنجیره تولید ایجاد کرده و بازارهای مرزی را ساماندهی کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه مناطق آزاد که امروز مرکز عرضه کالاهای خارجی است می‌توان مدیریت کرد خاطرنشان کرد: مسئله آموزش نیز مورد بعدی است که می‌تواند در این زمینه فعال شود. همچنین باید کارآفرینان این بخش را شناسایی و حمایت کرد و می‌توان از ظرفیت‌های بانکی نیز برای پیشرفت در این حوزه استفاده کرد.
 
وی با اشاره به لزوم تولید محصولات فرهنگی در چارچوب فرهنگ ایران اسلامی اظهار داشت: خطوط قرمز باید در این زمینه رعایت شود و این محصولات چه در حوزه سینما و تئاتر و چه در سایر حوزه‌های هنری باید در چارچوب‌های تعریف شده اخلاق،‌ معنویت و اصول و مبانی اسلامی باشد.
 
فروزنده همچنین با اشاره به اینکه کتاب‌هایی که در این حوزه چاپ می‌شود باید در چارچوب فرهنگ ایرانی اسلامی باشد اظهار داشت: ملت ایران نیز که در راهپیمایی حاضر می‌شوند حتما از این نوع محصولات فرهنگی استقبال خواهند کرد.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه رهبری در نامه خود در مورد برجام مسائلی را خطاب به رئیس جمهور مطرح کردند اظهار داشت: اولین نکته این بود که مواظب باشید آمریکایی‌ها به عهد و پیمانشان عمل کنند. ما شاهد این هستیم که تاکنون در این زمینه هیچ اتفاقی نیفتاده و باید دولت رعایت کند چون دشمن بد عهد است.
 
فروزنده افزود: دومین مسئله‌ای که باید مدنظر قرار گیرد این است که اگر امتیازی هم در مذاکرات گرفته‌ایم به خاطر مقاومت و قدرت ملی ما بود.
 
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اظهار داشت: دولت باید اول برجام یک را به پایان برساند. من فکر می‌کنم برجام 2 حرکتی انتخاباتی است و دولت می‌خواهد به هر شکل مجلسی وکیل الدوله شکل گیرد.
 
لطف‌الله فروزنده افزود: اگر مجلس نگاهی نظارتی به دولت نداشته باشد کشور آسیب می‌بیند و وظیفه مجلس نظارت مداوم و مستمر دولت است.
 
وی با انتقاد از برنامه ششم توسعه اظهار داشت: در قانون برنامه دولت اختیارات از مجلس گرفته شده و تمام اختیاراتی که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری به عهده مجلس است در این برنامه در نظر گرفته نشده است.
 
وی با اشاره به اینکه هنوز برجام یک به پایان نرسیده و هنوز طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده است خاطرنشان کرد: علاوه بر این چند قطعنامه در مورد مسائل موشکی و حقوق بشر علیه ایران در دست تصویب است.
 
فروزنده افزود: دولت با مردم با صداقت حرف بزند و نگاه انتخاباتی نداشته باشد.
 
وی در پاسخ به سوالی پیرامون علل عدم توفیق اصولگرایان در مجلس فعلی برای مدیریت مشکلات کشور اظهار داشت: مجلس نهم در اختیار اصولگرایان بود و اقدامات خوبی نیز انجام داد که البته کفایت نمی کند یکی از این اقدامات کمیسیون ویژه برجام بود که قدم‌های خوبی در کمک به دولت پیرامون حوزه برجام انجام داد.
 
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در همین راستا خاطرنشان کرد: در مسئله قراردادهای نفتی هم که 25 سال نفت کشور را در اختیار کشورهای اروپایی قرار می‌داد و همچنین در مسئله کرسنت مجلس ورود خوبی داشت و تلاش‌های خوبی برای اصلاح آن‌ها انجام داد.
 
وی با اشاره به برخی ضعف‌های مجلس فعلی اظهار داشت: من در بعضی حوزه ها منتقد مجلس هستم و یکی از دلایل آن این است که وزیر مسکن توانست 175 رای از این مجلس کسب کند. همچنین وزیر نفت را با اختلاف یک رای تائید کردند.
 
لطف الله فروزنده در همین زمینه اظهار داشت: مجلس در بعد نظارت 60 درصد از ظرفیت خود را استفاده کرد و باید در مجلس بعدی نظارت بیشتر شود و در مسائل اقتصادی دولت باید پاسخگو باشد.
 
وی در ادامه در پاسخ به دلیل انتخاب شعار معیشت، امنیت و پیشرفت توسط اصولگرایان اظهار داشت: یکی از امتیازات بزرگ کشور در شرایط کنونی مسئله امنیت است که همه آن را قبول دارند. تنها کشوری که توانست با ایجاد ائتلافی با داعش مقابله کند جمهوری اسلامی ایران بود.
 
وی افزود: شعار امنیت زیربنای کشور است و دلیل انتخاب آن توسط اصولگرایان نیز این است.
 
وی همچنین پیرامون شعار پیشرفت خاطرنشان کرد: پیشرفت در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز یکی از ملزومات کشور است.
 
فروزنده با بیان اینکه هیچ کس با یارانه طبقات محروم مخالف نیست اظهار داشت: بیشترین نقد به دولت قبل این بود که طبقات محروم در یارانه‌ها توجه کمتری شد. حال آنکه باید گفت اگر کسانی در این حوزه انتقاد دارند چرا در این دو و نیم سالی که فرصت داشتند آن را برطرف نکردند و این سوال وجود دارد که چرا آن را وارد بخش تولید نکردند.
 
وی افزود: در این مسائل دولت باید لایحه بیاورد که ما شاهد آن نبوده‌ایم.
 
فروزنده در ادامه با اشاره به اینکه نگاه اقتصادی باید با پیشرفت و عدالت توام باشد خاطرنشان کرد: کسانی که با تفکر تعدیل اقتصادی مدیریت اقتصادی کشور را به پیش می‌برند نخواهند توانست مسائلی چون رکود و معیشت مردم را برطرف کنند.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه فاز 15 و 16 پارس جنوبی که اخیرا افتتاح شد به دست متخصصان ایرانی ساخته شده بود خاطرنشان کرد: اگر کشورهای خارجی حاضر شوند سرمایه گذاری در داخل کشور انجام دهند این نوع سرمایه گذاری به درد مردم خواهد خورد.
 
فروزنده با بیان اینکه در رابطه با مجلس آینده مردم تصمیم می‌گیرند گفت: برآورد ما این است که مجلسی روی کار خواهد آمد که کمک به دولت کند و همچنین به دولت نقدهایی را ارائه دهد و در ازای آن بسته‌هایی را برای گشایش مشکلات اقتصادی کشور در اختیار دولت قرار دهد.
 
وی افزود: برآورد من این است که چهره‌هایی وارد مجلس خواهد شد که بتوانند مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را حل کرده و نقد به دولت فعلی داشته باشند.
 
فروزنده در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه برخی مجلس آینده را مانند مجلس پنجم پیش بینی می‌کنند اظهار داشت: من فکر می‌کنم مجلسی مانند مجلس هفتم تشکل شود که افرادی روی کار آمدند که از توفان 2 خرداد بیرون آمده بودند.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.