هفته بیست و یکم لیگ برتر

پرسپولیس با سایپا به صدر می رسد؟ / بازگشت استقلال به صدر با مجیدی و هواداران؟

دیدارهای هفته بیست و یکم لیگ برتر روز پنج شنبه و جمعه برگزار می‌شود و در این روز دو تیم استقلال و پرسپولیس شانس صدرنشینی دارند.
چهارشنبه، 28 بهمن 1394
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پرسپولیس با سایپا به صدر می رسد؟ / بازگشت استقلال به صدر با مجیدی و هواداران؟

دیدارهای هفته بیست و یکم لیگ برتر روز پنج شنبه و جمعه برگزار می‌شود و در این روز دو تیم استقلال و پرسپولیس شانس صدرنشینی دارند.
 
به گزارش راسخون به نقل از فارس، 8 دیدار هفته بیست و یکم لیگ برتر در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته برگزار می شود. در این هفته پرسپولیس شانس اندکی برای رسیدن به صدر دارد اما شانس تداوم صدرنشینی استقلال خوزستان و بازگشت استقلال تهران به صدر خیلی بیشتر از صدرنشینی سرخپوشان پایتخت است.
 
نگاهی به این دیدارها می اندازیم:
 

تراکتورسازی - سپاهان؛ نبرد مدعیان سابق
 
دو تیم در فصول گذشته جز مدعیان قهرمانی بودند اما در این فصل در میانه جدول حضور دارند و تلاش می کنند جایگاه شان را در جدول لیگ بهتر کنند. هواداران تراکتورسازی و سپاهان هر دو از عملکرد فنی سرمربیان شان رضایت ندارند. با این حال باشگاه تراکتورسازی تماشای این مسابقه را رایگان اعلام کرده تا با حضور هوادارانش راه پیروزی را هموارتر کند. البته اگر تراکتورسازان نتوانند بازی قابل قبولی به نمایش بگذارند شاید این ترفند به ضررشان هم تمام شود. سپاهان هم این روزها دچار حاشیه های زیادی است از اعتصاب بازیکنان تیم گرفته تا کنار گذاشتن هادی عقیلی ازتیم! بنابراین پیروزی تراکتورسازی در این مسابقه دور از ذهن نیست و شاید تراکتورسازی بتواند با برد در این بازی دو پله صعود کندو به رده ششم برسد اما سپاهان هم اگر در این بازی پیروز شود در آنصورت ممکن است یک پله از رده دهم بالاتر بیاید.
 
سایپا- پرسپولیس؛ رویای صدرنشینی سرخپوشان!
 
سرخپوشان که فقط 3 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند اگر در این بازی بتوانند با اختلاف 4 گل سایپا را شکست بدهند برای اولین مرتبه در این فصل مزه صدرنشینی را می چشند. البته شکست دادن شاگردان مجید جلالی با 4 گل خیلی رویایی به نظر می رسد. سایپایی که در این فصل خودش را جز مدعیان می داند و هفته گذشته هم در اصفهان سپاهان را شکست داده حریف دست و پا بسته ای مقابل پرسپولیس نخواهد بود.
 
سایپا کاپیتان تیم ملی را هم در اختیار دارد و در خط میانی هم بازیکنان با تجربه ای دیگر مثل ابراهیم صادقی ؛ رکورددار بازی در لیگ برتر را در اختیار دارد. 
 
برانکو و دستیارانش قطعا به خوبی سایپا را آنالیز کرده اند و می دانند که یکی دیگر از نقاط قوت حریف آنها مهاجمان سرعتی این تیم است.
 
پرسپولیس در بازی با سایپا مهدی طارمی بهترین گلزن لیگ را به دلیل محرومیت و سه اخطاره بودن و رضا خالقی فر را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. طارمی یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان پرسپولیس است با این حال سرخپوشان در این فصل نشان داده اند که به یک بازیکن وابسته نیستند. به احتمال زیاد بنگستون در این بازی جانشین طارمی در ترکیب خواهد شد. 
 
مدیران باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند که بتوانند این بازی را هم برای هواداران پرسپولیس رایگان کنند تا شاید با حمایت آنها به یک برد رویایی دست پیدا کنند و به طور موقت هم که شده به صدر جدول برسند. شاگردان جلالی که در این بازی میزبان هستند اگر بتوانند پرسپولیس را شکست بدهند می توانند با دوپله صعود به رده سوم برسند.
 
ذوب آهن - فولادخوزستان؛ شاگردان یحیی جایگاه استقلال را می گیرند؟
 
شاگردان گل محمدی که هفته گذشته مقابل تیم ته جدولی استقلال اهواز متوقف شدند در این بازی به دنبال جبران هستند و اگر پیروز شوند شانس صعود تا رده دوم جدول را دارند و ممکن است جانشین استقلال شوند. فولاد خوزستان هم هفته گذشته مقابل پرسپولیس شکست خورد و اگر در این بازی هم بازنده شود امکان دارد تا رده پانزدهم جدول سقوط کند بنابراین شاگردان اسکوچیچ برای اینکه به ته جدول سقوط نکنند باید از ذوب آهن امتیاز بگیرند. روی کاغذ شانس ذوب آهن برای پیروزی بیشتر است. هر دو تیم هفته گذشته از داوری گلایه کردند.
 
ملوان - راه آهن؛ نبرد شش امتیازی در بندر انزلی
 
این یک بازی 6 امتیازی در ته جدول است. ملوان برای اینکه بتواند در رده دوازدهم جدول باقی بماند باید از راه آهن تیم پانزدهم جدول امتیاز بگیرد. ملوان روزهای پرخبر و پرحاشیه ای را سپری کرد و حمید استیلی هم بعد از باخت به گسترش فولاد از سرمربیگری ملوان استعفا کرد تا در بازی با راه آهن محمد قدیربحری هدایت ملون را به طور موقت برعهده داشته باشد. راه آهن هم اگر می خواهد در لیگ برتر بماند باید در بندر انزلی 3 امتیاز بگیرد. تک امتیاز به درد راه آهن نمی خورد و این تیم را همچنان در رده پانزدهم نگه می دارد. باید دید ملوان بدون سرمربی چطور بازی خواهد کرد.
 
استقلال اهواز- نفت تهران؛ شاگردان سیاوش از نفت هم امتیاز می گیرند؟
 
استقلال اهواز در نیم فصل دوم و بعد از تعطیلات لیگ هنوز شکست نخورده و بازی های خوبی را از خود به نمایش گذاشته است با این حال آبی پوشان اهوازی همچنان در ته جدول لیگ قرار دارند و با 37 گل خورده ضعیف‌ترین خط دفاع لیگ را در اختیار دارد بنابراین شاگردان منصوریان برای برد روی کاغذ کار راحتی دارند نفت اگر می خواهد همچنان در رده ششم بماند باید در اهواز پیروز شود. باید دید شاگردان سیاوش بختیاری زاده می توانند از تیم نفت هم امتیاز بگیرند یا نفت نوار مساوی های استقلال اهواز را قطع می کند؟
 
سیاه جامگان - پدیده؛ دربی مشهد
 
دربی مشهد هم می تواند برای اهالی فوتبال خراسان و تمامی تیم های انتهای جدول جذاب و حساس باشد.پدیده برای حفظ رتبه یازدهمی خود تلاش می کند و شاگردان فرهاد کاظمی هم می خواهند از رده چهاردهم به رده دوازدهم برسند و مساوی این دو تیم به سود سایر تیم های قعر نشین خواهد بود.
 
صبای قم - استقلال خوزستان؛ ویسی صدر را نگه می دارد؟
 
شاگردان ویسی برای حفظ صدرنشینی خود باید در قم پیروز شوند اما شکست دادن یاران علی دایی کار راحتی نیست. صبای قم برای اینکه بتواند خود را از میانه جدول بالا بکشد می خواهد در این بازی خانگی پیروز شود. صبا اگر در این بازی شکست بخورد ممکن است تا رده نهم سقوط کند. دایی اگر استقلال خوزستان را شکست بدهد در آنصورت به طور غیرمستقیم به پرسپولیس کمک کرده است.
 
استقلال- گسترش؛بازگشت شاگردان مظلومی به صدر با کمک هواداران؟
 
استقلال هفته گذشته با شکست مقابل نفت تهران صدر جدول را از دست داد شاگردان مظلومی اگر می خواهند دوباره به صدر برگردند باید تیم گسترش فولاد را شکست بدهند و امیدوار باشند که شاگردان ویسی امتیاز از دست بدهند. استقلال در این بازی میلاد فخرالدینی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد اما خسرو حیدری مصدوم برای این بازی آماده شده است. حضور خسرو می تواند شرایط تهاجمی استقلال را بهتر کند. گسترش فولاد هم در رده نهم جدول قرار دارد و نمی خواهد عصر جمعه از این رتبه پایین تر برود. باشگاه استقلال تماشای بازی را برای هوادارانش رایگان کرده است تا با حضور هواداران در این مسابقه بتواند بهتر بازی کند. باید دید طلسم ناکامی های شاگردان مظلومی در این بازی شکسته می شود و آنها به صدر جدول برمی گردند.
 
اسامی داوران و برنامه بازی های هفته بیست و یکم
 
پنجشنبه 29 بهمن 94
 
سایپا- پرسپولیس-ساعت 16- ورزشگاه آزادی تهران
 
حسین زرگر- سعیدعلی نژادیان- رحیم شاهین- محمدرضا فغانی؛ ناظر داوری: میرزابیگی
 
ذوب آهن- فولاد خوزستان--ساعت 17:15- ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
 
رضا مهدوی- محمدرضا منصوری- جواد مداح- علی صفایی؛ ناظر داوری: بطحایی
 
تراکتورسازی تبریز - فولاد مبارکه سپاهان--ساعت 15:15- ورزشگاه یادگار امام تبریز
 
اشکان خورشیدی- علیرضا ایلدروم- تورج عیوض محمدی- علی احمدی؛ ناظر داوری: افشاریان
 
جمعه 30 بهمن 94
 
استقلال اهواز – نفت تهران--ساعت 15:30- ورزشگاه تختی اهواز
 
امید سعیدفر- قهرمان نجفی- مهدی شفیعی- جواد محمدی؛ ناظر داوری: تقی پور
 
سیاه جامگان مشهد- پدیده خراسان--ساعت 15:30- ورزشگاه ثامن مشهد
 
پیروز سیف اله پور- حسن ظهیری- فرید امیدوار- مهدی مرجانزده؛ ناظر داوری: بحرینی
 
صبای قم- استقلال خوزستان--ساعت 16- ورزشگاه یادگار امام قم
 
سعید بخشی زاده- بابک داوری- جلیل شعرانی- هادی حاج عباسی؛ ناظر داوری: جعفری
 
ملوان بندر انزلی - راه آهن--ساعت 15:30- ورزشگاه تختی انزلی
 
موعود بنیادیفر- علی اکبر عظیم پور- حمیدرضا کنعانی- رضا عادل؛ ناظر داوری: رفیعی
 
استقلال تهران- گسترش فولاد تبریز--ساعت 16- ورزشگاه آزادی تهران
 
رضا کرمانشاهی- آرمان اسعدی- حسین طالقانی- جواد شرفی؛ ناظر داوری: یزدانی

/2759/

تبلیغات در راسخون
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما
وقتی کودک با قهرمانان و اینفلوئنسرها بزرگ می‌شود تعریف ستاره‌های کودک باید دگرگون شود
وقتی کودک با قهرمانان و اینفلوئنسرها بزرگ می‌شود تعریف ستاره‌های کودک باید دگرگون شود
دریادار سیاری: لازم باشد بازهم به شناورهای دشمن ضربه می‌زنیم
play_arrow
دریادار سیاری: لازم باشد بازهم به شناورهای دشمن ضربه می‌زنیم
روایت مرشایمر از عقب‌نشینی ترامپ در برابر ایران + فیلم
play_arrow
روایت مرشایمر از عقب‌نشینی ترامپ در برابر ایران + فیلم
سرلشکر رضایی: پایان این جنگ در دست ملت ایران است + فیلم
play_arrow
سرلشکر رضایی: پایان این جنگ در دست ملت ایران است + فیلم
فرار مسافران از فرودگاه ریاض پس از حمله موشکی یمن + فیلم
play_arrow
فرار مسافران از فرودگاه ریاض پس از حمله موشکی یمن + فیلم
زلنسکی حقایق بازار را برملا کرد + فیلم
play_arrow
زلنسکی حقایق بازار را برملا کرد + فیلم
روایت تلخ مجتبی جباری از مصدومیتی که فوتبالش را تمام کرد + فیلم
play_arrow
روایت تلخ مجتبی جباری از مصدومیتی که فوتبالش را تمام کرد + فیلم
ریزش سقف یک سوپرمارکت در کره جنوبی با ۳۶ مصدوم + فیلم
play_arrow
ریزش سقف یک سوپرمارکت در کره جنوبی با ۳۶ مصدوم + فیلم
حادثه برای یک کشتی دیگر در جنوب تنگه هرمز + فیلم
play_arrow
حادثه برای یک کشتی دیگر در جنوب تنگه هرمز + فیلم
وقتی گلوله به جلیقه ضدگلوله می‌خورد، داخل آن چه اتفاقی می‌افتد؟ + فیلم
play_arrow
وقتی گلوله به جلیقه ضدگلوله می‌خورد، داخل آن چه اتفاقی می‌افتد؟ + فیلم
وزیر خارجه سابق ترامپ: باید ایران را از درون درگیر کنیم + فیلم
play_arrow
وزیر خارجه سابق ترامپ: باید ایران را از درون درگیر کنیم + فیلم
التماس ترامپ به جمهوری‌خواهان برای رای جمع کردن + فیلم
play_arrow
التماس ترامپ به جمهوری‌خواهان برای رای جمع کردن + فیلم
هدف قرار گرفتن یک کشتی متخلف در سواحل امارات + فیلم
play_arrow
هدف قرار گرفتن یک کشتی متخلف در سواحل امارات + فیلم
دیپلمات آمریکایی: ایران ممکن است این‌بار حملۀ پیش‌دستانه کند + فیلم
play_arrow
دیپلمات آمریکایی: ایران ممکن است این‌بار حملۀ پیش‌دستانه کند + فیلم
اسلامی خطاب به وزیر خزانه‌داری آمریکا: خودتان تروریست و تروریست‌پرور هستید + فیلم
play_arrow
اسلامی خطاب به وزیر خزانه‌داری آمریکا: خودتان تروریست و تروریست‌پرور هستید + فیلم