
از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بنا به فرمان امام خمینی (ره) نابودی اسرائیل و دفاع از مردم مظلوم فلسطین یکی از اهداف جهانی این انقلاب عنوان شد و از آن دوران تا کنون ایران اسلامی از هیچ کمکی در راستای قدرتافزایی مردم فلسطین و ایجاد زمینه مقاومت آنها فروگذار نکرده است.
باید توجه داشت که هم صدایی جمهوری اسلامی ایران با مردم بیدفاع فلسطین؛ بزرگترین و اصلیترین عامل دشمنی و خصومت رژیم صهیونی با ایران شد و از این رو سردمداران صهیونی دست به انواع اقدامات تروریستی و ترور اشخاص شاخص و دانشمندان هستهای برای کاهش سطح قدرت ایران اسلامی در منطقه زدند که همین روند؛ بر آتش مناقشات میان دولت ایران و رژیم جعلی اسرائیل دمید و آن را شعلهورتر از پیش کرد.
ایجاد فضای تنفسی برای اسرائیل
رژیم جعلی اسرائیل، همواره ایران اسلامی را بزرگترین دشمن خود در منطقه میداند از این رو و در روندی نمایشی و صحنهآرایی شده؛ ترامپ اعلام کرد که برای آغاز مذاکرات اخیر با جمهوری اسلامی، از نخست وزیر اسرائیل نظر خواستم؛ اما پاسخ وی پایان دادن قطعی به فعالیت هستهای ایران بود که البته من سعی دارم آن را طی مذاکرات مستمر و "توافقی خوب" به نتیجهای مطلوب و همهجانبه برسانم!در این راستا، که اخیراً نیز ترامپ اعلام کرده است که به نخست وزیر اسرائیل دستور داده است که در حالیکه مذاکرات هستهای در جریان است، به ایران حمله نکند!
.jpg)
بی شک ترامپ از راهاندازی دور جدید مذاکرات میان ایران و ایالات متحده؛ هدفی جز صلحطلب جلوه دادن دولت خود ندارد ضمن اینکه روند مذاکرات ایران و آمریکا، مناسبترین زمان برای تحریف اذهان عمومی از کشتار وحشیانه مردم غزه توسط اسرائیل و احیای مجدد ارتش آن رژیم است.
حائز اهمیت آنکه؛ وی علاقه شدید به دیده شدن دارد! وی در دور پیشین ریاست جمهوری خود موفق شد نام خود را به عنوان نخستین رئیسجمهور ایالات متحده ثبت کند که پا به خاک کره شمالی گذاشت؛ حرکتی نمادین که توجه رسانههای جهان را به شدت به خود جلب کرد. اما دیپلماسی نمایشی ترامپ به همین سفر ختم نشد و وی در نخستین ایام دور جدید ریاست جمهوری خود، با ادعای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین تنها در ۲۴ ساعت به سر خط خبرهای جهان و رئیس جمهوری صلحطلب تبدیل شد!
در این میان، "اسکات لوکاس" (استاد سیاست بینالملل دانشگاه کالج دوبلین) طی گزارشی که در پایگاه تحلیلی The Conversation منتشر شد؛ ضمن تأکید بر خصومت اسرائیل با ایران اسلامی نوشت: "با وجود فشارهای سیاسی داخلی، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل ممکن است برخلاف توصیههای واشنگتن، دستور حمله نظامی به ایران را صادر کند که البته چنین تصمیمی میتواند پیامدهای بسیار سنگینی و غیر قابل جبرانی را برای رژیم اسرائیل در پی داشته باشد که مهمترین آن؛ دور شدن بیشتر از جامعه جهانی، تیرگی روابط آن با آمریکا و تشدید بیثباتی در منطقه است که نیروهای نظامی این رژیم را تحت فشار بیسابقه قرار خواهد داد."
حائز اهمیت آنکه اسرائیل در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ نیز تلاش کرد تا به حمله نظامی به جمهوری اسلامی ایران؛ خود را قدرت اول منطقه معرفی کند؛ اما موانع سیاسی، دیپلماتیک و لجستیکی در کنار اختلافات میان اعضای کابینه نتانیاهو و عدم موافقت قطعی و حمایتگرایانه آمریکا مانع از آن شد.
.jpg)
روزنامه والاستریت ژورنال با انتشار گزارشی تأکید کرده است که نخست وزیر اسرائیل؛ اهرم فشار ترامپ بر جمهوری اسلامی ایران است. تهدید حمله اسرائیل، کلید توافق است! و آمریکا همچنان به تهدید نظامی نیاز دارد تا بتواند به توافقی که در سر دارد دست یابد. سرسختی نتانیاهو، مانعی برای دیپلماسی آمریکا نیست؛ بلکه بهترین ابزار دونالد ترامپ محسوب میشود.
اسرائیل تلاش زیادی میکند و هر چه بیشتر برای تخریب مذاکرات تلاش کند، روابط ترامپ و اسرائیل تیرهتر میشود. ترامپ روحیه خاصی دارد. این روحیه را نتانیاهو، ابتدا درک کرده بود. اما متوجه شد ترامپ راه خود را میرود که در تضاد با منافع اسرائیل است. نتانیاهو موش میدواند، اما مستقیما وارد تقابل با ترامپ نمیشود.
مذاکره ایران و آمریکا شاهکلید عدم حمله اسرائیل به ایران!
با نگاهی به اخبار چند هفته اخیر و ادعاهای پوشالی آمریکا و رژیم صهیونی در میابیم که آمریکا تلاش دارد تا میان به نتیجه رساندن مذاکرات هستهای و حمله اسرائیل به ایران ارتباطی مستقیم ایجاد کند تا به دولتمردان جمهوری اسلامی این مهم را القا نماید که در صورت عدم ایجاد مذاکره مورد نظر آمریکا، با حمله اسرائیل به تأسیسات هسته مواجه خواهید شد و در این میان رژیم صهیونی که با فشارهای جهانی همراه شده است از این راه حل برای کاهش سطح فشارها به خود استفاده میکند تا ایران اسلامی را عامل بیثباتی در منطقه معرفی کند.با تمام تهدیدهای آشکار و نهان آمریکا و اسرائیل، ایران اسلامی با عزمی راسخ و ملیگرایانه در برابر این تهدیدهای ایستاده است و گواه این مهم؛ روند مذاکرات هسته است که با گذشت پنج دور از آن، جمهوری اسلامی ایران همچنان بر غنیسازی داخلی تأکید داشته و از موضع استقلالطلبانه خود کوتاه نیامده است.
اینک که تهدیدهای پوشالی اسرائیل برای حمله به ایران به پاسخ مطلوبی نرسیده است، "بنی گانتز" (رهبر حزب اردوگاه دولتی اسرائیل) اعلام کرده است که عامل زمان برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای بسیار مهم است و فرصت اکنون در حال کاهش است. مأموریت کلی اسرائیل اطمینان از آمادگی برای حمله و هماهنگی اقدامات لازم با ایالات متحده و سایر کشورها است بنابراین؛ یا ایران پروژه هستهای خود را رها میکند یا ما آن را بر میچینیم.
.jpg)
زمانی که تهدیدهای رژیم صهیونی هم نمیتواند محرک دستیابی آمریکا به اهداف خاص و جهتدار خود در منطقه شود بار دیگر بازی "پلیس خوب، پلیس بد" در دستور کار قرار میگیرد تا اسرائیل در مواجه مستقیمتر، با فشار حداکثری؛ ایران اسلامی را ناگزیر به پذیرش توافق تحمیلی آمریکا و چشمپوشی از حق مسلم خود کند تا شاید از حمله نظامی اسرائیل جلوگیری کند!
بیتردید مذاکرات میان ایران و آمریکا، مذاکرهای میان دو کشور نیست؛ بلکه با توجه به اهداف مشترک آمریکا و اسرائیل و اتحاد همیشگی این دو؛ مذاکره میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده زیر سایه اسرائیل در حال انجام است چرا که حفظ اسرائیل به عنوان اتاق فرمان آمریکا در منطقه از اهمیت ویژهای برخوردار است و رژیم صهیونی از هیچ تهدید و اقدام نظامی برای بر هم زدن مذاکرات و اینکه ایران تمایلی به توافق ندارد فروگذار نمیکند تا جمهوری اسلامی را عامل بیثباتی و عدم امنیت در منطقه معرفی کند.