در انتخابات امسال از كارت ملي و شناسنامه همزمان استفاده مي شود

وزير كشور گفت: در انتخابات امسال از كارت ملي و شناسنامه همزمان استفاده مي شود اما كارت ملي ملاك شناسايي هويت افراد راي دهنده است.
شنبه، 4 اسفند 1386
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
در انتخابات امسال از كارت ملي و شناسنامه همزمان استفاده مي شود
مصطفي پورمحمدي در حاشيه بازديد از اولين نمايشگاه بين المللي حمل ونقل، خدمات شهري و دستاوردهاي شهرداري هاي كشور (كه عصر روز گذشته در جزيره كيش آغاز به كار كرده است) در جمع خبرنگاران گفت: در انتخابات امسال از روش هاي نوين و سنتي به صورت همزمان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: با توافقي كه با شوراي نگهبان داشته ايم هر دو روش در تمام كشور با سطوح مختلف و به شكل موازي انجام مي شود.
وزير كشور استفاده همزمان هر 2 روش را موجب شناسايي اشكالات روش رايانه اي و رفع اشكالات براي دوره هاي بعد دانست و تأكيد كرد:ملاك شناسايي هويت افراد كارت ملي است اما شناسنامه افراد نيز به منظور درج مهر انتخابات در آن دريافت خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: افراد واجد شرايطي كه موفق به دريافت كارت ملي خود نشده باشند نيز مي توانند با در دست داشتن شناسنامه در انتخابات شركت كنند.
به گفته پورمحمدي كارت ملي بيش از 96 درصد واجدين شرايط شركت در انتخابات توزيع شده است كه اين ميزان تا 20 روز آينده به 98 درصد خواهد رسيد. وي ادامه داد: ابتداي دولت فعلي 17 ميليون كارت ملي توزيع شده بود كه امروز اين ميزان به 47 ميليون كارت رسيده است.
وزير كشور تأكيد كرد: تمام تلاش خودمان را انجام داده ايم تا به مردم اين اطمينان را بدهيم كه انتخابات در سلامت كامل، امنيت كافي و امانتداري تمام برگزار مي شود.
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.