بكارگيري 10 هزار مشمول نظام وظيفه در «طرح بسيج تعاون ياري»

با اجراي «طرح بسيج تعاون ياري» نزديك به 10 هزار نفر از مشمولان متخصص و تحصيلكرده نظام وظيفه با برخورداري از آموزش‌هاي لازم، جذب بازار كار مي شوند و به عنوان كارآفرين، تعاوني‌هاي جديد را تشكيل مي‌دهند.
شنبه، 7 ارديبهشت 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
بكارگيري 10 هزار مشمول نظام وظيفه در «طرح بسيج تعاون ياري»
غلامحسين حسيني‌نيا ـ معاون ترويج، آموزش و تحقيقات وزارت تعاون ـ در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون ايسنا با اشاره به طرح‌هاي در دست اجراي وزارت تعاون گفت:‌ معاونت ترويج و آموزش در دوره‌هاي گذشته يك معاونت درجه دو به حساي مي‌آمد ولي در حال حاضر اين فضا وجود ندارد و دليلش اين است كه مديريت عالي وزارت تعاون تلاش كرده تا يكسري فعاليت‌هاي نوآورانه حركت‌هاي نوگرايانه را در بخش آموزش و ترويج و تحقيقات دنبال كند، زيرا با روش‌هاي قديمي به اهداف مورد نظر نمي‌رسيد.
وي ادامه داد: از اين رو سعي ما بر اين بود تا در حوزه آموزش و ترويج پروژه‌هاي نوآورانه را تعريف كنيم و در بحث ترويج طرح بسيج تعاون ياري را تهيه كرديم كه هدف از اجراي آن استفاده از توان مشمولان متخصص مبتني بر اصل 147 قانون اساسي است كه اجازه مي‌دهد در زمان صلح از نيروهاي مسلح، براي فعاليت‌هاي مردم ياري و آموزش استفاده شود.
حسيني نيا با اشاره به ارائه طرح به ستاد مشترك ارتش گفت:‌ خوشبختانه نظر ستاد مشترك مثبت بود و اعلام كردند كه در بين 300 ارگان و نهاد دولتي و عمومي طرح وزارت تعاون به عنوان يك طرح قابل توجيه انتخاب شده است و از نظر علمي و اجرايي طرح قانع كننده بوده است.
وي ابراز اميدواري كرد: باتوجه به حمايت‌هاي بي دريغ مقام معظم رهبري از بخش تعاون و پشتيباني دولت از تعاوني‌ها، اين طرح هرچه سريعتر به اجرا در آيد و معضل نيروي انساني كارآمد و ماهر در بخش تعاون برطرف شود.
معاون ترويج، آموزش و تحقيقات وزارت تعاون درباره مزيت‌هاي اجراي طرح بسيج تعاون ياري توضيح داد: در حال حاضر وزارت تعاون كوچكترين وزارتخانه به لحاظ تعداد نيرو، وسعت و حجم كاري است و كمتر از دو هزار نفر نيرو و پرسنل در وزارتخانه فعاليت دارند. در 30 ميليون عضو بالقوه تعاوني و در گستره يك ميليون و 600 هزار كيلومتر مربع بسيج كنيم نيروي بسيار اندكي است.
حسيني نيا خاطر نشان كرد: اگر مشمولان متخصص نيروهاي مسلح به ما ملحق شوند با يك دوره آموزشي فشرده در مراكز آموزش عالي و آشنايي با بخش تعاون به كمك وزارت تعاون خواهند آمد.
وي جامعه آماري اين طرح را سربازان متخصص و تحصيلكرده در مقاطع ليسانس، فوق ليسانس و دكترا ذكر كرد و گفت: اين افراد در رشته‌هاي مديريت، اقتصاد، ‌حقوق و تعاون جذب مي شوند و آموزش‌هاي كارگاهي عملي را مي‌بينند و باقي دوره خدمتشان كه حدود 18 ماه مي‌شود را در بخش تعاون فعاليت خواهند كرد.
معاون ترويج، آموزش و تحقيقات وزارت تعاون ابراز اميدواري كرد: در صورتي كه طرح استمرار يابد و نيروهاي جايگزين به كار گرفته شوند فرايند مشخص و اثرگذاري در ترويج و توسعه فرهنگ تعاون خواهد بود.
وي متذكر شد:‌ پيش بيني كرده‌ايم كه در يك برنامه پنج ساله حدود 10 هزار نفر را به موجب اين طرح جذب كنيم و آمادگي تحت پوشش قرار دادن اين تعداد داريم. همچنين پيشنهاد كرده‌ايم كه اين افراد از بخش تعاون جدا نشوند و مشكل اشتغال آن‌ها را پس از خدمت حل كرده‌ايم.
حسيني نيا گفت:‌ وقتي اين افراد با بخش تعاون، فعاليت اقتصادي و بازار آشنا شوند مي‌توانند در تعاوني‌ها مشغول به كار شوند و به عنوان كارآفرين متخصص، تعاوني‌هاي جديد را تشكيل بدهند و به توسعه اشتغال زايي كمك كنند.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.