پيشنهاد امارات و مالديو به مدرس بين‌المللي واليبال ايران

سيف‌زاده: هيچ وقت كار و تلاش براي كسب موفقيت كافي نيست
سه‌شنبه، 23 مهر 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پيشنهاد امارات و مالديو به مدرس بين‌المللي واليبال ايران
سيف‌زاده: هيچ وقت كار و تلاش براي كسب موفقيت كافي نيست كلاس سطح يك بين‌المللي مربيگري واليبال با تدريس "خسرو ابراهيم" و "راضيه سيف‌زاده"، مدرسان فدراسيون جهاني واليبال در تهران آغاز شده است. در اين كلاس كه با حضور 26 تن از مربيان مرد و زن ايران در حال برگزاري است،‌ مربيان در زمينه‌هاي مختلف از جمله ميني‌ واليبال - آمادگي جسماني - روانشناسي ورزشي - داوري و آسيب‌هاي ورزشي آشنا - مي‌شوند. راضيه سيف‌زاده يكي از مدرسان  شرايط كلاس را پس از گذشت سه روز از آن مطلوب توصيف كرد و اظهار داشت: كلاس سطح يك بين‌المللي تهران از آنجايي كه با حضور مدرسان ايراني برگزار مي‌شود داراي ويژگي‌هاي مثبتي است كه شايد در مقايسه با كلاس‌هايي كه با حضور مدرسان غير ايراني بر پا مي‌شود، متفاوت باشد. نخستين نكته حائز اهميت بحث همزباني ماست. در كلاس‌هاي گذشته بيش از نيمي از زمان هر كلاس به ترجمه‌ي همزمان صحبت‌هاي مدرس خارجي اختصاص مي‌يافت اما، حالا اين مشكل به يك فرصت تبديل شده است. از طرفي از آنجايي كه زبان انگليسي هم يكي از فاكتورهاي انتقال درس ما به مربيان حاضر است، آ‌نها را تهييج مي‌كند تا نسبت به فراگيري كامل زبان انگليسي اقدام كنند. بنابراين شرايط كنوني مي‌تواند پس از پايان كلاس اثرات ارزشمندي را برجا بگذارد.
 وي نتايج پاياني كار را مثبت پيش‌بيني و تصريح كرد: از آنجايي كه در اين كلاس مربيان آموزش مي‌بينند كه چطور خودشان نقش يك انتقال دهنده را به خوبي ايفا كنند و ياد مي‌گيرند چطور برنامه‌هايشان را در راستاي تقويت توان جسمي و گسترش مهارت‌هاي فني و فردي بازيكنانشان به اجرا درآورند، مي‌توان اميدوار بود كه با اشراف آ‌نها به نقش و جايگاه‌شان اين كلاس در پايان اثرات خوبي را براي مربيان و پس از آ‌ن واليبال ايران داشته باشد.  مدرس بين‌المللي در پاسخ به اين سوال كه واليبال ايران چگونه مي‌تواند از وجود خيل عظيم مربيان ايراني كه هر روز هم بر تعدادشان افزوده مي‌شود بهترين بهره را ببرد، گفت: البته اين مشكل در مقايسه با فوتبال در واليبال كمتر به چشم مي‌خورد، به طوري كه علاوه بر تيم‌هاي باشگاهي شاهد حضور مربيان ايران در راس هدايت تيم‌هاي ملي هستيم و فقط در رده نوجوانان كه قرار است كار پايه صورت گيرد از وجود مربيان خارجي بهره مي‌بريم. با اين حال بايد تلاش‌ها براي باز شدن دروازه‌هاي مربيگري جهان به روي مربيان ايران باز شود. وي كه پيشنهادهاي فعاليت از كشورهاي امارات و مالديو را دارد در مورد پيش نيازهاي اعزام مربيان ايران به كشورهاي ديگر خاطرنشان كرد:‌ فعاليت مربيان ايراني بايد همگام با مربيان روز واليبال دنيا شود. ما بايد به جهت كسب دانش و بكارگيري تكنولوژي روز جهان با آنها رقابت كنيم. از طرفي با انجام كار استعداديابي و توجه به تيم‌هاي پايه زمينه‌هاي توسعه و گسترش را فراهم كنيم. همچنين مربيان ما بايد به زبان انگليسي مسلح شوند و بدانند شركت در كلاسهاي علمي و عملي، فعاليت با كامپيوتر و جست‌وجوي علوم روز واليبال مي‌تواند كمك قابل توجهي در راه پيشرفت هر چه بيشتر به آنها بكند.
 سيف‌زاده در پايان با اشاره به حضور بانوان ايران در مسابقات آسيايي گفت: شركت بانوان ايران در رقابتهاي آسيايي پس از گذشت 30 سال از انقلاب يك افتخار براي ورزش و به خصوص واليبال محسوب مي‌شود. گر چه پس از گذشت اين سالها حالا نمي‌توان توقع كسب نتيجه از تيم‌هاي ايران داشت اما قطعا با كار و تلاش و اجراي برنامه‌هاي بلند مدت مي‌توان آينده‌اي درخشان را هم براي بانوان شاهد بود.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.