تبلیغات کثیف درآمریکا

تبلیغات کثیف انتخاباتی در آمریکا تا آنجا پیش رفته است که برخی افشاگری های زندگی شخصی نامزدها و معاونان و نزدیکان آنها نیز در رسانه ها منعکس شده و تقریبا هیچ کس در این میان در امان نیست.متاسفانه این اتفافات در کشوری اتفاق می افتد که به دموکراسی و پیشرفت مشهور است و می خواهد با نظم نوین جهانی به جهانیان بیاموزد که چگونه زندگی کنند، شعور سیاسی خود را بروز دهند و انتخابات آزادی همراه با آگاهی و شعور بالا را به نمایش بگذارند....
دوشنبه، 13 آبان 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تبلیغات کثیف درآمریکا
در حالی که چند ساعتی به برگزاری چهل و چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا نمانده است، طرفداران دو نامزد جمهوریخواه و دمکرات تبلیغات بسیار زشت یا به اصطلاح کارشناسان سیاسی " کثیفی " را علیه هم آغاز کرده اند. 
به گزارش ایسکانیوز در این میان سهم " جان مک کین " نامزد جمهوریخواهان" به قطع و یقین به خاطر آنکه به صورت ناباورانه ای از " باراک اوباما" نامزد دمکرات عقب افتاده است ، به مراتب بیشتر است.
مک کین 72ساله که پا در جای پای جرج بوش گذاشته و طرفدار ادامه جنگ و تجاوز به کشورهای دیگر از جمله در عراق و افغانستان و ... است و برنامه مشخصی نیز برای اصلاح ساختار اقتصادی آمریکا ندارد، به خوبی می داند از نظر رای مردمی از رقیب عقب خواهد ماند، مگر آنکه به گفته برخی کارشناس های سیاسی مانند سلف خود " جرج بوش" دست به تقلب انتخاباتی بزند.
در انتخابات دوره چهل و سوم در آمریکا نیز " ال گور" از بوش جلو بود ، اما در آخرین لحظات به یکباره نام بوش از صندوق ها در آمد و او رییس کاخ سفیدی شد که بسیاری از مردم جهان را به خاک سیاه نشاند
و این سیاست های تیره و تار همچنان ملت ها را آزاد می دهد.
مردم آمریکا و دیگر کشورها این موضوع را به خوبی می دانند و با درک همین موضوع نیز دیدگاههای خود را در نظر سنجی ها مختلف ابراز کرده اند.
در قاره اروپا در جریان نظر سنجی ها غیراز مردم روسیه که به هیچ از دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اقبالی نشان داده اند !، در اکثر کشورهای مردم اوباما را ترجیح داده اند به دلیل آنکه حداقل روحیه جنگ طلبی ندارد یا دستکم قبل از نشستن بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا چنین نظر و دیدگاهی دارد.
آخرین نظر سنجی های نشان می دهد که اوباما 47ساله بین 7 تا 8 درصد از مک کین جلو افتاده است ، اگر چه یکی از سایت های خبری در واشنگتن امروز اعلام کرد که مک کین جلوتر از اوباما قرار دارد.
اوباما برای آخرین مرحله از تبلیغات انتخاباتی و اعلام برنامه های خود به ایالت اوهایو رفته است که سهم الکترال این ایالت قابل توجه است.
جمهوریخواهان که اکنون وارث اقدامات جنگ طلبانه و شکست های سخت اقتصادی جرج دبلیو بوش رییس جمهور کنونی آمریکا هستند، به علت عصبانیت برخی از مسایل خانوادگی اوباما و معاون وی و اطرافیان او راست یا به دروغ به وسیله نشریات، شبکه های رادیویی و تلویزیونی واغلب بخش خصوصی ، سایت های اینترنتی و میلیونها "سی دی " منتشر کرده اند و از این طریق تبلیغات کثیف علیه شخص اوباما را به اوج خود رسانده اند.
جمهوری خواهان تصور می کنند ، با پیشروی ماههای اخیر اوباما شاید این بهترین شیوه برای پیروزی در رقابت های انتخاباتی آمریکا باشد که فردا سه شنبه 14آبان ماه " چهارم نوامبر" برگزار می شود.
جمهوری خواهان گفته اند که بعضی از افرادخانواده اوباما به صورت غیر قانونی در آمریکا حضور دارند .
تبلیغات کثیف انتخاباتی در آمریکا تا آنجا پیش رفته است که برخی افشاگری های زندگی شخصی نامزدها و معاونان و نزدیکان آنها نیز در رسانه ها منعکس شده و تقریبا هیچ کس در این میان در امان نیست.
متاسفانه این اتفافات در کشوری اتفاق می افتد که به دموکراسی و پیشرفت مشهور است و می خواهد با نظم نوین جهانی به جهانیان بیاموزد که چگونه زندگی کنند، شعور سیاسی خود را بروز دهند و انتخابات آزادی همراه با آگاهی و شعور بالا را به نمایش بگذارند.
انتظار از کشور مبدع نظم نوین جهانی این بود که در سلامت کامل و دور از تبلیغات کثیف ، با درک بالا و با بها دادن به آرای مردم انتخاباتی پیشرفته برگزار کنند.
به هر روی هر یک از جناح ها و اشخاص در امریکا و یا هر کشور دیگری منافع متفاوتی دارند و به دنبال این منافع واکنش های خاص خود را در داخل و خارج از کشور پیگیری می کنند.
در مقام مقایسه میان مک کین و اوباما، همه سیاسیون و صاحبنظران عقیده دارند که این مرد رنگین پوست ادبیات متفاوتی دارد و سخنرانی او در برلین "از شخصی مدعی کشوری که صاحب قدرت است و داعیه رهبری جهان را دارد" کاملا موضع چند جانبه گرایی توامان با درک مشکلات کشورهای در حال توسعه حتی همراه با مخالفت های و انتقادها بوده است و تاکنون با شیوه نظامی گری آمریکایی چنین سخنرانی از یک نامزد انتخاباتی کمتر مشاهده شده است.
او در عین حال می گوید که ما " آمریکایی ها" تفوق نظامی در جهان را داریم ، اما طالب جنگ نیستیم .
سخنان او در چند مرحله بسیار مترقیانه بوده است وهمین ویژگی نیز سبب شده است تا در داخل و بیرون با آمریکا از اقبال بیشتری مواجه شود.
به خاطر داشته باشیم که جان اف کندی نیز مسیر و شیوه ای نزدیک به اوباما را طی کرد و در عین حال جان سالم به در نبرد و با توجه به ترور دو هفته قبل اوباما، او باید بعد از انتخاب شدن ، نگران سلامتی خود و احتمال ترور را علیه خود بدهد.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.