اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد

بني صدر در زمان امام بر عقايد شخصي تاكيد داشت، خود راي بود و اصول اسلامي را ناديده مي گرفت كه اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد.مشاور سابق رئيس جمهور خاطرنشان كرد: هيچ چيز بهتر از قانون گرايي و احترام به عقايد مردم جامعه نيست و موسوي بهتر است در جهت صداقت قدم بردارد و از قانون تبعيت كند..
سه‌شنبه، 2 تير 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد
ثمره هاشمي :اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد
 
مشاور سابق رئيس جمهور تصريح كرد: بني صدر در زمان امام بر عقايد شخصي تاكيد داشت، خود راي بود و اصول اسلامي را ناديده مي گرفت كه اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد.
 
مجتبي ثمره هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به صدور بيانيه ميرحسين موسوي و مواضع نقادانه وي اظهار داشت: ميرحسين در پازلي بازي مي كند كه نتيجه اش به نفع دوستان امام، انقلاب و رهبري نيست.
 
وي با اشاره به اغتشاشات اخير و عدم تمكين موسوي به قانون افزود: ميرحسين از ابتدا مطابق اصول و معيارهاي ديني و انقلابي عمل نكرد؛ چرا كه اگر چنين بود بايد جلوه هاي آن را قبل از انتخابات، زمان انتخابات و بعد از آن در عمل و گفتار وي مي ديديم.
 
مشاور سابق رئيس جمهور خاطرنشان كرد: زماني نظرات جامعه كنوني مي تواند در مورد ميرحسين تغيير كند كه عملكرد وي را مبتني بر صداقت، اهتمام به ارزش هاي ديني و انقلابي و حركت كردن در چارچوب قانون اساسي بيابد.
 
ثمره هاشمي افزود: حركت كردن ميرحسين در غير اين صورت نتيجه اي جز خسران و ضرر براي ملت و نظام ندارد.
 
وي تصريح كرد: بني صدر در زمان امام بر عقايد شخصي تاكيد داشت، خود راي بود و اصول اسلامي را ناديده مي گرفت كه اميدواريم قياس ميان ميرحسين و بني صدر اشتباه باشد.
 
مشاور سابق رئيس جمهور خاطرنشان كرد: هيچ چيز بهتر از قانون گرايي و احترام به عقايد مردم جامعه نيست و موسوي بهتر است در جهت صداقت قدم بردارد و از قانون تبعيت كند
 
 
 

/1001/

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.