اعتراف به دهها فقره سرقت

سارق معروف به گربه كه با پريدن از روي ديوار 8 متري زندان متواري شده بود ، بار ديگر به اتهام سرقت دستگير و به‌رغم هويت جعلي شناسايي شد و به ده‌ها فقره سرقت اعتراف كرد.
يکشنبه، 14 تير 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اعتراف به دهها فقره سرقت
سارق معروف به گربه كه با پريدن از روي ديوار 8 متري زندان متواري شده بود ، بار ديگر به اتهام سرقت دستگير و به‌رغم هويت جعلي شناسايي شد و به ده‌ها فقره سرقت اعتراف كرد.
سرهنگ قزلباش، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران در اين باره گفت: مرداد ماه 87 و در پي دريافت نامه‌اي از سوي پليس شهر آمل مبني بر فرار متهمي به نام مجيد (27 ساله) از ديوار 8 متري زندان، تيم ويژه‌اي از كارآگاهان اداره هجدهم پليس آگاهي تهران بزرگ مامور تعقيب و دستگيري وي شد.
اين متهم به جرم كيف‌قاپي، مصرف و معامله مواد مخدر و حمل سلاح سرد در زندان اين شهر تحمل كيفر مي‌كرد. تحقيقات كارآگاهان نشان مي‌داد اين متهم داراي 6 فقره سابقه كيفري بوده كه علاوه بر فرار از زندان، در سال 84 نيز پس از سپردن وثيقه و دريافت مرخصي از زندان متواري شده بود.
معاون پليس آگاهي تهران افزود: بررسي‌ها حاكي از آن بود كه مجيد در باندهاي مختلف كيف‌قاپي فعاليت مي‌‌كند و از 22 سالگي شروع به سرقت كرده و در نخستين اقدام فرار وي در سال 84 و تحت تعقيب قرار‌گرفتن اين متهم از سوي كارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ مشخص كرد وي در شهرهاي بسياري از جمله كرج، قم، قزوين، يزد، شيراز، مشهد و شهرهاي شمالي تحت تعقيب بوده است، تا اين كه سرانجام و در سال 86 ردپاي وي در شهر آمل كشف شد. جستجوي كارآگاهان براي يافتن مخفيگاه اين متهم در شهرستان آمل ادامه داشت تا اين كه كارآگاهان دريافتند مجيد در يكي از سرقت‌هاي خود همراه دوستش حسين دستگير شده است و در اختيار ماموران شهرستان آمل قرار دارد؛ اما خود را با نام جعلي محمد سپهري معرفي كرده تا از اين طريق سوابق قبلي خود را مخفي نگه دارد.
 
راز مخفي
 
قزلباش افزود: با توجه به اين كه مجيد سرقت‌هاي بسيار زيادي را در تهران مرتكب شده بود، تلاش مي‌كرد راز خود را مخفي نگه دارد تا به تهران منتقل شود؛ به همين دليل از ماموران شهرستان آمل درخواست كرده بود در مقابل اعتراف به تمام سرقت‌هايي كه در اين شهر مرتكب شده، از تحويل وي به تهران خودداري كنند. در نتيجه مجيد به 9 فقره سرقت از افرادي كه به عنوان واسطه رساننده جواهر به طلافروشي‌هاي شهر آمل فعاليت مي‌كردند، اعتراف كرد و با صدور قرار قانوني روانه زندان آمل شد تا پس از تكميل تحقيقات و با توجه به اين كه تعداد بسيار زيادي از جرايم ارتكابي اين متهم در تهران صورت گرفته است، مجيد به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شود. اما وي با اعترافات خود قصد مشغول كردن ماموران را داشت تا بتواند با استفاده از فرصتي كه به‌دست مي‌آورد از زندان آمل فرار كند كه سرانجام نيز با بالا رفتن از ديوار 8 متري زندان، متواري شد.
 
كارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ 10 ماه پس از فرار مجيد در تاريخ 5 خرداد 88 مخفيگاه وي را شناسايي كردند، اما وي در زمان دستگيري قصد فرار از دست ماموران را داشت كه به‌رغم شليك چند تير هوايي به فرار ادامه داد. بنابراين كارآگاهان با هدف قراردادن پاي وي، او را دستگير و پس از بهبود نسبي در بيمارستان، براي تكميل تحقيقات به اداره هجدهم پليس آگاهي منتقل كردند. مجيد در اعترافات خود اظهار كرد: به عنوان يكي از اعضاي اصلي باندهاي مختلف كيف‌قاپي و در گروه‌هاي چهار يا هشت‌نفره اقدام به سرقت مي‌كرديم كه هم‌اكنون 25 نفر از همدستانم در بازداشت يا در حال تحمل كيفر هستند.
 
اين متهم در توضيح چگونگي فرار از زندان گفت: پس از آن‌كه از ديوار 8 متري زندان آمل به پايين پريدم يك پا و دو دنده قفسه سينه‌ام شكست و بشدت صدمه ديدم اما چون فراري بودم، درمان مداوم را پيگيري نكردم و فقط درمان‌هاي موقتي انجام مي‌دادم و چون شكستن دنده‌هايم باعث صدمه ريوي شده بود، هر چند وقت يك بار در نزديك‌ترين بيمارستان، آب ريه‌ام را خارج مي‌كردم. حتي بعد از جراحي‌هايي كه انجام مي‌دادم در مدت كوتاهي بيمارستان را ترك مي‌كردم تا دستگير نشوم.
 
كلكسيون جرائم
 
اين متهم علاوه بر ده‌ها فقره كيف‌قاپي كه در شهرهاي مختلف مرتكب شده است، در دور جديد جرايم ارتكابي خود كه در تهران شروع كرده بود، بيش از 15 مورد كيف‌قاپي مرتكب شده است كه تحقيقات كارآگاهان درخصوص ساير جرايم ارتكابي وي همچنان ادامه دارد.
 
سرهنگ مهدي قزلباش، معاون مبارزه با سرقت‌هاي خاص پليس آگاهي تهران تصريح كرد: مجيد و همدستانش با استفاده از شيوه به اصطلاح <زاغ‌زني> براي شناسايي طعمه خود به داخل بانك‌ها مي‌رفتند و پس از انتخاب سوژه از شيوه‌هاي مختلفي مثل پنچر كردن وسيله نقليه، پرتاب اجسام و موادي مثل سنگ و تخم‌مرغ به شخص مورد نظر، ذهن وي را منحرف مي‌كردند و در فرصتي مناسب كيف، لباس و وجوه نقد او را سرقت مي‌كردند. در مواردي كه با مقاومت مالباخته مواجه مي‌شدند نيز با استفاده از زور و تهديد چاقو او را مجبور به تسليم مي‌كردند.
 
قزلباش در پايان خاطرنشان كرد: از شهرونداني كه در بازه زماني فعاليت مجيد و همدستانش و به شيوه‌هاي فوق از آنان سرقت شده است، دعوت مي‌شود براي پيگيري موضوع به اداره هجدهم پليس آگاهي تهران بزرگ، واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه يا با شماره تلفن 51055518 تماس حاصل كنند.

/2759/

 


منتظر اخبار ،انتقاد و پیشنهادات شما هستیم :
news@rasekhoon.net


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.