سحابی: بیایید جبهه تشکیل بدهیم

یکی از اعضای سابق گروهک نهضت آزادی از اصلاح طلبان خواست برای با هم تشکیل جبهه دهند.
سه‌شنبه، 23 تير 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سحابی: بیایید جبهه تشکیل بدهیم
یکی از اعضای سابق گروهک نهضت آزادی از اصلاح طلبان خواست برای با هم تشکیل جبهه دهند.
 
تشکیل جبهه متحد اصلاح طلبان، پیشنهادی است که جدیداً رئیس شورای فعالان ملی مذهبی به میرحسین موسوی و مهدی کروبی داده تا از آن طریق موفق به ایجاد آنچه وی "تاثیر مضاعف" نامیده شوند.
 
عزت الله سحابی  تشکیل جبهه سیاسی را در شرایط کنونی کشور واجب تر از تشکیل حزب سیاسی دانسته است.
 
وی همراه شدن موسوی، خاتمی و کروبی با هم را در مقطع فعلی "ضروری" دانسته و معتقد است که  حرکاتی که اکنون در جامعه در حال رخ دادن است، نیاز به یک رهبری دارد، زیرا هر حرکت خودجوشی که رهبری نداشته باشد، یا رادیکال می‌شود و یا دچار سرخوردگی خواهد شد.
 
این  پیشنهاد به دنبال آن مطرح می‌شود که برخی از نزدیکان میرحسین موسوی و خود وی در روزهای گذشته از تاسیس حزبی خبر داده‌اند.
 
بر اساس خبر "قلم" میرحسین موسوی چندی پیش در جمع برخی دوستان و آشنایان خود، با بیان اینکه از ابتدا عادت به کار فردی و تک‌نفره نداشته است گفته که تصمیم دارد که با جمعی به صورت منظم و سامان یافته کار کند.
 
او همچنین گفته که باید تلاش کنیم که از طریق حرکت در چارچوب قانون، اعتراض خود را نسبت به محتوای حرکت صورت گرفته نشان دهیم.
 
این پیشنهاد در حالی از سوی سحابی مطرح شده است که وی از اعزای سابق گروهک نهضت آزادی است.
 
این مجموعه سیاسی همان گروهکی است که امام خمینی (ره) آن را فاقد مشروعیت  دانسته بود.
 
به دنبال نظر امام راحل که در پاسخ به نامه محتشمی درباره این گروهک اعلام شد، اعضای این گروه آنقدر منزوی شدند که ورشکستگان سیاسی نام گرفتند.
 
دخالت دادن "نهضت آزادی" در جریان فعالیت‌ها و معادلات سیاسی داخلی از سوی اعضای آن در حالی انجام می شود که در اثر رفتارهای غیرقانونی برخی نامزدهای انتخابات و حامیان آن ها علاوه بر این گروهک سیاسی، حتی رسانه های انگلیسی و امریکایی هم به میدان آمدند و برای این نامزدها "استراتزی سیاسی" تبیین کردند!

/2759/

 


منتظر اخبار ،انتقاد و پیشنهادات شما هستیم :
news@rasekhoon.net


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.