
شرکت "IBM" از نیمه اول سال 2010 سرورهای آینده خود را که مجهز به ریزپردازشگرهای نسل جدید هستند، وارد بازار می کند.
به گزارش راسخون به نقل از رویترز، "IBM" در رقابت با "اچ. پی" و "سان میکروسیستم" قصد دارد از نیمه اول سال 2010 سرورهای جدید "یونیکس" را که مجهز به تراشههای "پاور 7" هستند وارد بازار کند.
این شرکت دریافت که مشتریان علاقه زیادی به خرید سرورهای فعلی دارند که مجهز به تراشه های "پاور 6" است. این تمایل موجب شد که " IBM" استراتژی جدیدی را در عرضه سرورهای مجهز به "پاور 7" اجرا کند.
"آی. بی. ام" با کسب 17 میلیارد دلار از فروش سرورهای فعلی "یونیکس" توانست در سال 2008 حدود 37 درصد از این بازار را در اختیار داشته باشد.
ریزپردازشگرهای جدید "پاور 7" موثرتر از "پاور 6" هستند و همچنین توانایی اجرایی آنها با مصرف انرژی یکسان دو تا سه برابر بیشتر از ریزپردازشگرهای پاور 6 است. پاور 6 در سال 2007 وارد بازار شد.