اختصاصی راسخون/ پرونده تغییرات در سازمان میراث فرهنگی (1)

چه کسی بر صندلی بقایی می نشیند...!?

اکنون که رییس سازمان میراث فرهنگی به سمت معاونت اجرایی ریاست جمهوری ارتقای مقام داد، این سوال مطرح شده که صندلی وی به چه کسی خواهد رسید.
چهارشنبه، 31 فروردين 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چه کسی بر صندلی بقایی می نشیند...!?

راسخون: اکنون که رییس سازمان میراث فرهنگی به سمت معاونت اجرایی ریاست جمهوری ارتقای مقام داد، این سوال مطرح شده که صندلی وی به چه کسی خواهد رسید.

به گزارش سرویس اجتماعی راسخون، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کلید واژه های موضوعاتی است که در چند سال اخیر و پس از اعلام اینکه می توانند از جمله بخش های در آمد زا و اشتغالزا باشند بسیار بحث انگیز شده و طرفدار پیدا کرده اند.


این روزها زمزمه های رفتن حمید بقایی رییس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به گوش می رسد، زمانی که اسفندیار رحیم مشایی به عنوان رییس دفتر رییس جمهور انتخاب شد، حمید بقایی نیز به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از سوی رییس جمهور منصوب گشت.


بقایی با مدرک کارشناسیIT  جایگزین اسفندیار رحیم مشایی و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دولت نهم شد و از همان ابتدا صحبت ها ی بحث برانگیزی در خصوص نسل کشی در ترکیه و غیره انجام داد، هم اکنون نیز پس از  گذشت نزدیک سه سال حمید بقایی تبدیل به چهره ای شده که از این پس در کنار رییس جمهور خواهیم دید!

 

دانیالی کیست؟

اما چه کسی جایگزین وی خواهد شد؟ همچون هر تغییر دیگری چندین گزینه احتمالی وجود خواهد داشت،  یکی از این گزینه های احتمالی تهمینه دانیالی نخستین معاون زن در سازمان میراث فرهنگی کشور است.


شخصی که حمید بقایی در مراسم معارفه وی به عنوان معاون خود به صراحت عنوان داشت: بانوان با مسایل و مشکلات صنایع دستی آشنا هستند و انتخاب معاون زن بهترین راه برای توسعه صنایع دستی است، حال این زن جایگزین وی شده و در آستانه قرار گرفتن در راس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور است.


تهمینه دانیالی بانوی اصفهانی است که در حال حاضر معاونت صنایع دستی کشور و سرپرستی معاونت هنرهای سنتی و صنایع ایران را بر عهده دارد و در این مدت سعی کرده حین ارایه خدمت هم رضایت مجلس را جلب کند و هم در راستای اهداف دولت حرکت کرده باشد.


وی شخصیتی است که در مراسم معارفه خویش اذعان داشته بود: صنایع دستی ایرانی باید جایگاه خود را در جهان پیدا کند و مهم ترین هدف پیش رو را توسعه اشتغال خانگی  تا مرز رسیدن به سطح ملی دانسته بود.


میراث فرهنگی هویت چند هزار ساله ماست همان چیزی که ما را در جهان ملتی صاحب تمدن کهن و ارزش های متفاوت زیبایی ساخته است، افزون بر اینکه صنایع دستی نیز یکی از مهم ترین ارکان فرهنگی هنری جامعه است نیازی که در گذشته وجود داشته و تا امروز به درخشش خود ادامه داده است .


دیر یا زود خبر تغییرات ریاست سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور به اطلاع همگان خواهد رسید، شاید عامه مردم اهمیت چندانی به تغییرات مدیریتی این بخش ندهند اما همگی یک تقاضا دارند و آن توسعه این عرصه مشروط به حفاظت شایسته از آن است.


این خواسته ایست که اگر چه در نگاه اول ساده و معمولی به نظر می رسد اما در بطن موضوع وظیفه سنگینی را به عهده مسوولین قرار می دهد و به آنها یاد آور می شود ستون های تخت جمشید ، نقاشی های چهلستون ، قالی تبریز  ، خاتم شیراز و ... 75 میلیون  ایرانی طرفدار دارند !!!

 

منتظراخبار ، انتقاد وپیشنهاد شما هستیم: 
news@rasekhoon.net


 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.