
راسخون: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اولین کارگاه آموزشی بین المللی تراریختی را با عنوان کاربرد فناوری های تراریخت در زیست شناسی و پزشکی از 1تا 4 خرداد برگزار می کند.
به گزارش راسخون به نقل از مهر، پژوهشگاه مهندسی ژنتیک همزمان با افتتاح مرکز ملی تولید و تکثیر موش تراریخت (ترانس ژنیک) اولین کارگاه آموزشی بین المللی کاربرد فناوری های تراریخت در زیست شناسی و پزشکی را با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در زمینه ژنتیک، علوم پزشکی و زیستی برگزار می کند.
در این کارگاه در خصوص دستاوردهای جدید فناوری موش تراریخت در زمینه های سوپراوولاسیون موش، استحصال اووسیت، ایجاد موشهای نر وازکتومی، ریزتزریقی به پیش هسته نر و انتقال به اویداکت، غربالگری موشهای تراریخت و همچنین فناوری موش ژن سرکوب شده (ناک اوت) بحث می شود.
علاوه بر این در زمینه های جداسازی بلاستوسیت و ریزتزریقی سلول های ES، تولید موش کایمر و غربالگری موشهای ژن سرکوب شده کارگاه های آموزشی برگزار خواهد شد.
دستاوردهای جدید در فناوری تراریخت، ایجاد مدلهای بیماری های انسانی در حیوانات و کاربرد مدلهای تراریخت در درک فرآیندهای زیستی از جمله عناوین مقالاتی که در این کارگاه آموزشی ارائه شده است.
998