حسيني:

20 روز ديگر در مورد قلعه‌نويي تصميم مي‌گيريم

رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: 20 روز ديگر در مورد قلعه‌نويي براي حضورش در سپاهان تصميم‌گيري مي‌كنيم.
پنجشنبه، 22 ارديبهشت 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
 20 روز ديگر در مورد قلعه‌نويي تصميم مي‌گيريم

 راسخون : رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: 20 روز ديگر در مورد قلعه‌نويي براي حضورش در سپاهان تصميم‌گيري مي‌كنيم.

به گزارش راسخون به نقل از فارس، غلامحسين حسيني پس از پيروزي سپاهان مقابل الجزيره امارات گفت: بازي خوبي بود و خوشبختانه توانستيم به يك پيروزي مقتدرانه مقابل نماينده امارات برسيم. جا دارد اين برد را به مردم ايران و به ويژه فوتبال‌دوستان اصفهاني تبريك بگويم.
 

وي ادامه داد: كارمان در آسيا سخت است، اما با اين حال به دنبال اهداف بزرگي در قاره كهن هستيم و مي‌خواهيم به موفقيت برسيم.
 

رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان در مورد تكليف حضور امير قلعه‌نويي در رأس كادر فني اين تيم براي فصل آينده گفت: 20 روز ديگر در مورد قلعه‌نويي براي حضورش در سپاهان تصميم‌گيري مي‌كنيم.

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.

 

997

منتظراخبار، انتقاد وپیشنهاد شماهستیم:
news@rasekhoon.net

 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.