اعلام آمادگی استانداری مازندران در احیا و عمران موقوفات

مدیر کل دفتر فنی استانداری مازندران گفت: استانداری مازندران آمادگی دارد در صورت نیاز سرفصلی از بودجه فرمانداری و شهرداری شهرستان را در اختیار احیا موقوفات قرار دهد.
پنجشنبه، 29 ارديبهشت 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اعلام آمادگی استانداری مازندران در احیا و عمران موقوفات

راسخون: به گزارش روابط عمومی اوقاف وامور خیریه مازندران ، «عطا الله جعفری» معاون بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور، در مراسم تودیع و معارفه مسئول اجرایی بنیاد توسعه و عمران موقوفات مازندران، گفت: این بنیاد می‌تواند با تلاش مجاهدانه در جهت جهاد اقتصادی پیشتاز باشد.


وی  با اشاره به اینکه، بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور به عنوان بازوی اقتصادی سازمان اوقاف است، افزود:  اجرای طرح‌های  اقتصادی  و علمی، مشارکت بخش حصوصی، تسهیلات بانکی برای انجام پروژه‌ها نیمه کاره  از الویت‌های این بنیاد است.


جعفری با توجه به پتانسیل خوب استان مازندران از نظر آمادگی اجرای پروژه، نوآوری، خلاقیت و داشتن روحیه تعامل با دیگر دستگاه‌های استان را  از ضروریت‌ها دانست.


در  ادامه این مراسم سهرابی گفت بنیاد توسعه و عمران موقوفات مازندران، در راستای احیای نیات واقفین می‌بایست در احیا و عمران موقوفات گام‌های مؤثری بردارد.


وی افزود این بنیاد در سال 90 باید برنامه محور باشد و  در اقدام  و اجرای هر پروژه  برنامه‌ریزی معینی داشته باشد. مردم انتظار دارند که موقوفات مخروبه‌ای که در استان وجود دارد آباد شود تا بیشتر از خدمات ارزنده وقف بهره مند شوند.


وی با بیان اینکه، موقوفات شهرستان استان نیاز به بازسازی و احیا است اظهار کرد:  در سال 90 قصد داریم در بخش موقوفات هر شهرستان  آغاز به کار یک پروژه عمرانی را در دستور کار قرار دهیم.


 در ادامه «مهدی رازجویان» مدیر کل دفتر فنی استانداری مازندران، در سخنانی، گفت: خوشبختانه مردم  دیدگاه مثبتی نسبت به وقف دارند و اهمیت ویژه‌ای به این سنت حسنه قائل هستند.


وی افزود: استانداری مازندران آمادگی دارد در صورت نیاز سرفصلی از بودجه فرمانداری و شهرداری  شهرستان را در اختیار احیا موقوفات قرار دهد.


در پایان این جلسه از خدمات و تلاش‌های «اکبر چالی نژاد» مسئول سابق  بنیاد توسعه و عمران موقوفات  در مازندران، تقدیر و «سید مهدی ایزدهی» به عنوان مسئول سابق  بنیاد توسعه و عمران موقوفات  در مازندران منصوب شد.
 

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان را در"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.