سرپرست اوقاف فریدونکنار و بابلسر:

برخي از هيئت هاي ‌امناي امامزاده‌ها هيچ ميلي به همكاري با اوقاف ندارند

سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان‌هاي فريدونكنار و بابلسر شناسايي و احياي موقوفات را از جمله مهم‌ترين اهداف اداره اوقاف و امور خيريه دانست و بيان كرد: اميدواريم بتوانيم با فرهنگ‌سازي درست، مقوله وقف و اهميت وقف را به مردم بشناسانيم.
دوشنبه، 16 خرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
برخي از هيئت هاي ‌امناي امامزاده‌ها هيچ ميلي به همكاري با اوقاف ندارند

راسخون: سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان‌هاي فريدونكنار و بابلسر شناسايي و احياي موقوفات را از جمله مهم‌ترين اهداف اداره اوقاف و امور خيريه دانست و بيان كرد: اميدواريم بتوانيم با فرهنگ‌سازي درست، مقوله وقف و اهميت وقف را به مردم بشناسانيم.


به گزارش روابط عمومی اوقاف وامور خیریه مازندران حجت‌الاسلام سيفي‌كناري اظهار داشت: اداره اوقاف متولي اصلي بقاع متبركه و مراقد امامزادگان است و بايد هر تغيير وتحولي كه در زمينه اين گونه اماكن مطرح مي شود با اجازه اوقاف باشد و متاسفانه ديده مي شود كه برخي از هيئت هاي ‌امناي امامزاده‌ها هيچ ميلي به همكاري با اداره اوقاف و امور خيريه ندارند.


سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان‌هاي فريدونكنار و بابلسر بر اين نكته تاكيد كرد كه زمين‌هاي وقفي قابل فروش نيست و از نظر شرعي هرگونه دخالت غير قانوني در اين امر نيز اين كار حرام است.


وي اجراي برنامه‌هاي انس با قرآن و تعامل با اداره‌هاي مختلف كه در زمينه‌هاي فرهنگي را از سياست‌هاي اصلي اين اداره برشمرد و تصريح كرد: بايد مراقد امامزاده‌ها مركز نشر فرهنگ اهل ‌بيت شوند كه اين حمايت و توجه مسئولان شهرستاني و هيئت‌امناي امامزاده‌ها را مي‌طلبد.


'سيفي‌كناري' درباره فروش غيرقانوني زمين‌هاي وقفي و اظهار داشت : در مواردي ديده مي شود كه به‌دليل عدم اطلاع اداره اوقاف و امور خيريه از مكان دقيق برخي زمين‌هاي وقفي در منطقه، برخي افراد نسبت به فروش اين گونه زمين‌هاي پر ارزش وقفي اقدام مي‌كنند كه اين يك فعل غلط و حرام است.


وي افزود: تقاضاي ما از اين اشخاص اين است كه با مراجعه به اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان به ‌منظور تشكيل ‌پرونده موقوفات خود گام بردارند. 


سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان‌هاي فريدونكنار و بابلسر گفت: ساخت و سازهاي محوطه هاي مقابر امامزاده بايد با در نظر گرفتن طرح جامع و تیپ تدوين شده توسط سازمان اوقاف شكل بگيرد و درآمدهاي امامزاده‌ها نيز فقط در بخش‌هاي عمراني امامزاده، علوم قرآني، هزينه خادم امامزاده‌ها و مسايل فرهنگي صرف شود.
 

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان را در"واحداخبار و اطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.