
راسخون : رانندگان و مالكين فقط تا 90/9/19 فرصت دارند با مراجعه به دفاتر خدمات پليس +10 برگه صورت وضعيت خودروي خود را دريافت و نسبت به پرداخت اصل جريمه اوليه اقدام نمايند.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، پليس راهور ناجا در اطلاعيه اي خطاب به رانندگان اعلام كرد:بر اساس بند 65 قانون بودجه سال جاري مصوبه مجلس شوراي اسلامي رانندگان انواع وسايل نقليه شخصي و عمومي كه جرائم آنها به علت پرداخت نشدن در موعد مقرر دو برابر شده، ديركرد جريمههاي رانندگي آنان تا پايان سال 89 مشمول بخشودگي شد.
رانندگان و مالكين فقط تا 90/9/19 فرصت دارند با مراجعه به دفاتر خدمات پليس +10 برگه صورت وضعيت خودروي خود را دريافت و نسبت به پرداخت اصل جريمه اوليه اقدام نمايند.
اين اطلاعيه تاكيد دارد: مهلت تعيين شده قابل تمديد نيست و در صورت عدم پرداخت تا زمان مقرر جريمهها مجددا به صورت سيستمي به ميزان قبلي (2 برابر) افزايش مييابد.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
997