
راسخون: يک قاري بين المللي قرآن با انتقاد از نبود فرهنگ الگوپذيري و الگوسازي از قاريان و حافظان قرآن در ميان جوانان گفت: امروز در شرايط فعلي جامعه، جوانان به دنبال الگوپذيري از بازيگران وورزشکاران و ساير شخصيت هايي هستند که جامعه به آنها بها مي دهد اين در حالي است که بسياري از قاريان قرآني ما هم در بعد قرآني هم در بعد علمي و اخلاقي برجسته هستند اما متاسفانه معرفي صحيحي از آنها صورت نمي گيرد.
امين پويا در گفت وگو با ستاد خبري بيست و هشتمين دوره مسابقات بين المللي قرآن کريم با بيان اين مطلب افزود: مسابقات قرآني بهانه اي است تا کشورهاي اسلامي و نمايندگان کشورهاي غير اسلامي دور هم جمع شوند اين مساله علاوه بر کاهش آثار سوء تبليغات دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران موجب همدلي و وحدت اديان ومذاهب مي شود.
وي با اشاره به اينکه داوري مسابقات ايران قابل مقايسه با داوري ساير کشورها نيست خاطر نشان کرد: از نظر فضاي برگزاري و اهدا جوايز و داوري مسابقات ايران قابل مقايسه با ساير کشورها نبوده و در سطح بالاتري قرار دارد.
پويا با بيان ويژگي مسابقات بين المللي قرآني ايران، اين مسابقات را يکي از مصاديق وحدت و همدلي تاکيد شده در کتاب الهي قرآن کريم دانست.
قاري شرکت کننده در سه دوره مسابقات بين المللي مالزي، هند و روسيه ادامه داد: در کشورهاي ديگر داوران مسابقات محدود و ثابت بوده و امکان همدستي و سياسي شدن انتخاب نفرات برتر وجود دارد اما در ايران علاوه بر اينکه داوران در رشته هاي مربوطه متخصص و صاحب نظر هستند، تعداد آنها زياد بوده و هر سال تغيير مي کند که اين موضوع درصد خطا را کاهش مي دهد.
پويا با ذکر اينکه اين مسابقات باعث کاربردي شدن آموزه هاي ديني در ميان مردم مي شودگفت: مشکل کاربردي کردن آموزه هاي قرآني در جامعه تنها مربوط به برپايي چنين مسابقاتي نيست بلکه نبود برنامه
منسجم در سيستم آموزش و پرورش، دانشگاه ها و صدا و سيما براي آموزش قرآن از دلايل موثر در اين زمينه است.