
راسخون : سيد رمضان موسوي مقدم در حاشيه بازديد از پشت صحنه مجموعه رمضاني سقوط يك فرشته در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اين كه چندي پيش معاون سيما بر توليد و پخش برنامه هاي شاد تاكيد كرد ولي ما امروز ميبينيم كه برنامههاي شاد در قالبهاي قديمي به سمت ابتذال ميروند مانند برنامه «وقتمون كمه» كه بخش هايي از آن در روز نيمه شعبان منجر به اعتراضات گسترده اي شد، توضيح داد: ما بايد به ذائقهها توجه كنيم. در جامعه ما سلايق مختلف، تنوع فرهنگي و قومي وجود دارد كه همه آنها بايد در رسانه ملي مورد توجه قرار گيرد.
قائم مقام رئيس رسانه ملي ادامه داد: نبايد برنامه شادي كه با رويكرد خاص روي آنتن رفته اينگونه مورد حمله قرار بگيرد چون بخشي از جامعه نيازمند اين بخش از برنامه ها هستند. ما بايد براي همه ذائقهها برنامهسازي كنيم. رويكرد دكتر دارابي رويكردي درست است و رسانه ملي به دنبال فضاي شادي و نشاط است تا در برنامهها گسترش يابد. تلويزيون يكي از ساختارهاش توليد آثار نمايشي طنز است، طبيعي است بر برنامه هاي طنز نقد و انتقادهايي هم وارد است ولي مهم اين است كه ما بايد از آنها استفاده كنيم.
موسوي مقدم همچنين در پاسخ به سوال ديگر فارس درباره اعتراض مجلس به سريال «ساختمان پزشكان» گفت: نظرات همه محترم است و همه صاحب نظران ميتوانند اظهارنظر كنند اما در جامعه ما شوخي كردن مشكل است و اگر شوخي هم نشود طنز تحقق پيدا نميكند. مفهوم طنز در شوخي نهفته است. انسان بايد شوخي با مفاهيم خوب را درك كند. صنوف و اقوام مختلف محترم هستند اما پخش يك مجموعه نبايد به وهن آنها تلقي شود. از حيث محتوايي هم شايد برخي آن را نپسندند اما يك شوخي است.
قائم مقام رئيس رسانه ملي درباره اين كه چرا در مقاطعي مضامين سريالها يكسان ميشوند و همه به يك موضوع ميپردازند و اين موضوع از طرف رسانه ملي ساماندهي نميشود، اظهار داشت: اين انتقاد در حال حاضر به خاطر تنوع موضوع به مجموعههاي در حال پخش وارد نيست. بينندگان از طريق دستگاههاي ديجيتال تلويزيون، شبكههاي متنوع استاني را دريافت ميكنند. ضمن اينكه شبكههاي آيفيلم و شما به موضوعات متنوع خانوادگي، ورزشي، اجتماعي و ... در آثار نمايشي ميپردازند؛ ولي اگر هم حتي در برخي موضوعات مستقل پرداخت ميشود، ايرادي ندارد، بايد به موضوعهاي مهم مثل اعتياد پرداخت.
موسوي مقدم همچنين درباره سريال «سقوط يك فرشته» نيز عنوان داشت: اين مجموعه از مضامين قرآني و ديني است. برخي مواقع شجاعت تهيهكنندگان به پرداخت به بعضي موضوعات قرآني كه تاكنون كمتر پرداخت شده يا اصلاً پرداخت نشده جاي تعجب دارد. در حالي كه بارها در آموزههاي ديني به اين مسائل پرداخت شده است. در حقيقت موضوع شيطان از مسائل مبتلا به جامعه است و انسانها پيام شيطان را دريافت ميكنند ولي باور و اعتقاد مردم است كه شيطان را پس ميزنند و پيامهايش را دريافت نميكنند. وي تصريح كرد: سريال «سقوط يك فرشته» از مفاهيم غني قرآن بهره برده و اميدوارم مورد رضايت مردم قرار بگيرد. با توجه به تجربيات سال هاي گذشته انتقادات مربوط به اين سريال ها در آنها لحاظ شده و اميدواريم اين اثر، فاخر، خوب و به يادماندني براي مخاطبان باشد.
موسويمقدم همچنين درباره قانون تفكيك مجري از تهيهكننده و شايعاتي مبني بر اين كه فريدون جيراني، عادل فردوسيپور و محمدرضا شهيديفر شامل اين تفكيك نيستند، تصريح كرد: اين قانون كلي و درست است ضمن اين كه رويكرد رسانه ملي بوده و اعمال ميشود. البته ممكن است در برخي طي دو تا سه ماه آينده اجرا شود. اما در كل اين قانون براي همه اعمال ميشود.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
999