با موضوع سفر مقام معظم رهبري به استان فارس

رمان «حافظ هفت» رونمايي شد

آيين رونمايي از رمان «حافظ هفت» كه با موضوع سفر مقام معظم رهبري به استان فارس در سال 87، توسط اكبر صحرايي نوشته شده، عصر روز گذشته (يكشنبه، دوم مرداد) در شيراز برگزار شد.
دوشنبه، 3 مرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
رمان «حافظ هفت» رونمايي شد

راسخون :  محسن مؤمني شريف، رييس حوزه هنري در اين مراسم با بيان اين‌ كه پرداختن به مباني والاي انساني و انسان‌هاي اسوه مورد تأكيد قرآن كريم بوده است، يادآور شد: متأسفانه امروز در موضوعات داستاني و ادبيات ما و ساير كشورهاي جهان به سقوط انسان‌ها پرداخته مي‌شود؛ از اين‌رو بايد به اسوه‌هاي كشور و افراد بارز در نوشته‌ها پرداخته شود. 

به گفته وي، مقام معظم رهبري شخصيتي جامع، عارف، خردمند، سياستمدار و شجاع دارند كه با نظرات حكيمانه و عالمانه خود بسياري از مشكلات را برطرف كرده‌اند. 
مؤمني پرداختن به ساير كرامات اخلاقي و شخصيتي مقام معظم رهبري را وظيفه هنرمندان عنوان كرد و گفت: فروتني معظم له آن‌چنان است كه در نشست‌هاي صميمي با هنرمندان تأكيد دارند كه نكته‌اي پيرامون شخصيت ايشان بيان نشود. با اين حال وظيفه هنرمندان است كه بر اساس رسالت حرفه‌اي خويش به معرفي شخصيت جامع مقام معظم رهبري بپردازند. 
به گزارش فارس، وي در ادامه به نگارش كتاب‌هاي سفرنامه مقام معظم رهبري در ساليان گذشته اشاره كرد و گفت: بدون ترديد، نگارش اين آثار موجب شناخت بيش‌تر مردم نسبت به ساده‌زيستي و فرزانگي رهبر انقلاب اسلامي خواهد شد. 
 
*پرورش: سفر مقام معظم رهبري به فارس برگ زريني در تاريخ استان به شمار مي‌رود 
 
همچنين در اين مراسم، عليرضا پرورش، رييس حوزه هنري فارس با بيان اين مطلب كه سفر مقام معظم رهبري به فارس برگ زريني در تاريخ استان به شمار مي‌رود، گفت: سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي موجب بركات فراوان در حوزه‌هاي معنوي، اجتماعي، عمراني و سياسي استان فارس بود كه از آن جمله مي‌توان به نام‌گذاري شيراز به نام سومين شهر حرم اهل بيت (عليه السلام) در ايران اسلامي اشاره كرد. 
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري درباره انتقال پيام‌ها به وسيله هنر، گفت: در دوران مبارزه مردم با رژيم ستم‌شاهي و همچنين هشت سال دفاع مقدس، هنر تنها وسيله انتقال پيام به اقشار مختلف مردم بود كه نتيجه اين امر، پيروزي حق بر باطل بود. 
رييس حوزه هنري فارس در پايان، فلسفه وجودي فعاليت حوزه هنري را تربيت هنرمندان متعهد عنوان كرد و گفت: بر اين اساس، ما با استفاده از هنرمندان متعهد و انقلابي در جهت توليد آثار فاخر هنري كه محتواي ارزش‌هاي ديني دارند، تلاش خواهيم كرد. 
 
* اكبرپور: «حافظ هفت» براي همه علاقه‌مندان به نظام اسلامي نوشته شده است 
 
حميد اكبرپور، نويسنده نيز در اين مراسم با تأكيد بر اين‌كه اين كتاب براي همه علاقه‌مندان به نظام اسلامي نوشته شده است، اضافه كرد: در سفرهاي مقام معظم رهبري، نويسندگاني به صورت خودجوش و با ذوق سرشار، خاطرات، داستان، رمان و دلنوشته‌هايي را به رشته تحرير درآورده‌اند كه «حافظ هفت» نوشته اكبر صحرايي از آن جمله است. 
اكبرپور با بيان اين مطلب كه نويسنده در اين كتاب از عناصر مهم داستان‌نويسي استفاده كرده است، خاطرنشان كرد: هنر نويسنده در اين كتاب، بيان دغدغه‌هاي ساير نويسندگان كتاب‌هاي خاطرات سفرهاي مقام معظم رهبري بوده است؛ از اين‌رو مخاطب عام نيز با مطالعه اين كتاب، استفاده كامل خواهد برد. 
اكبرپور يادآور شد: نگاه متمايز نويسنده كتاب «حافظ هفت» در نگارش، موجب استقبال گسترده مخاطب و مطالعه آن خواهد شد. 
اكبر صحرايي نويسنده كتاب هم در پايان اين مراسم به بيان مطالبي درباره چگونگي نگارش كتاب «حافظ هفت» پرداخت. 

 

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.

999

منتظراخبار، انتقاد وپیشنهاد شماهستیم:
news@rasekhoon.net

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.