
راسخون : به نقل از روابط عمومي صدا و سيماي خراسان شمالي، علياصغر جعفري در جمع اعضاي شوراي بسيج صدا و سيماي خراسان شمالي اظهار داشت: امروز نگاه به بسيج نگاه استراتژيك و به عنوان نيروي پيش برنده نظام در حوزههاي علمي، اجتماعي سياسي، فرهنگي و ... است.
وي افزود: بسيج صدا و سيما امروز در خط مقدم يك جنگ فوقالعاده پيچيده و عميق به نام جنگ نرم قرار دارد.
جعفري تصريح كرد: بسيج صدا و سيما مركز فرماندهي جنگ نرم است و بايد دشمن و ظرفيت خود را بشناسد و مديريت اين جنگ پيچيده را انجام دهد.
رئيس مركز بسيج سازمان صدا و سيما گفت: بسيج در رسانه تكيه گاه امين و بازوي مديريتي سازمان است كه فضاي دوستي، محبت، صميميت و عشق را در فضا منتشر ميكند.
وي با اشاره به رشد 7/83 درصدي برنامهها در حوزه دفاع مقدس و راهيان نور در رسانه افزود: بزودي شبكه تلويزيوني اينترنتي بسيج صدا و سيما ايجاد ميشود.
جعفري با اشاره به اينكه اولويت بسيج رسانه فرهنگ سازي و بصيرت دهي است، گفت: در اين راستا در سال جاري 10 سريال 16 قسمتي و 20 تله فيلم در بخش توليد بسيج صدا و سيما توليد ميشود.
وي انديشه محوري و علم محوري و آينده نگري را از شاخصهاي بسيج رسانه دانست و اظهار داشت: امروز بسيج رسانه جزو موفقترين ردههاي سازماني بسيج است.
رئيس مركز بسيج سازمان صدا و سيما با تقدير از پايگاه بسيج شهداي صدا و سيماي خراسان شمالي، خاطرنشان كرد: بسيج صدا و سيماي مركز خراسان شمالي جزو پركار و پر تلاشترين پايگاههاي بسيج است.
مدير كل صدا و سيماي خراسان شمالي هم در اين نشست گفت: امروز پايگاههاي بسيج در كشور سنگر ترجمان فرهنگ پايداري، ايثار، شهادت و مقاومت است.
قنبر مهدويزاده اظهار داشت: براي مقابله با توطئههاي نرم دشمنان به بسيج فرهنگي و فرهنگ بسيجي نيازمنديم.
فرمانده پايگاه بسيج شهداي صدا و سيما نيز در اين نشست گفت: در سال گذشته بيش از 72 ساعت برنامه راديويي و 43 ساعت برنامه تلويزيوني با محوريت بسيج در صدا و سيماي خراسان شمالي توليد شد.
حسينعلي ملكنيا تصريح كرد: بسيج رسانه به عنوان نهاد فرهنگي تلاش ميكند تا فرهنگ بسيجي و گفتمان بسيجي كه همان ولايت مداري و بصيرت است در جامعه نهادينه شود.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
999