
راسخون : مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان با اشاره به اينكه در استان همدان حدود 2 هزار موقوفه و 36 هزار رقبه وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به اهميت و ارزش بالايي كه امر انتظار و مهدويت در جامعه اسلام دارد متأسفانه ما در استان همدان هيچ موقوفهاي با موضوعيت مهدويت نداريم.
حجتالاسلام محمدصالحي گفت: با توجه به هجمه گستردهاي به دين اسلام و فعاليت همه جانيه وهابيت عليه اين دين مبين و مخصوصاً فرهنگ مهدويت است انتظار ميرود كه ما نيز در جامعه اسلامي نگاهي همه جانبه به اين فرهنگ ارشمند و غني داشته باشيم.
وي تصريح كرد: از آنجا كه هدف استكبار جهاني، جوانان اين مرز و بوم بوده و براي رسيدن به اين هدف برنامهريزي مشخصي نيز كردهاند، موقوفاتي براي احداث مراكز پژوهشي و دانشكدههاي تخصصي مهدويت در راستاي ارج نهادن به اين مهم، ضروري به نظر ميرسد.
مديركل اوقاف و امورخيريه همدان افزود: وقف و احداث دانشكده و پژوهشكدههايي براي مهدويت ميتواند در باب فرهنگسازي فرهنگ مهدويت، شناخت ويژگيهاي حضرت حجت(عج) و نيز شناساندن ويژگيهاي منتظران واقعي مؤثر واقع شود.
وي گفت: با توجه به پايتخت تاريخ و تمدن بودن استان همدان و نيز وجود كثير خيّران و نيكوكاران خيرانديش مطلوب نيست كه جاي موقوفاتي در زمينه مهدويت و فرهنگ مهدوي در استان خالي باشد.
به گفته صالحي، وقف در باب فرهنگ مهدوي و تأسيس مراكز وقفي تخصصي مهدويت، گام ارزشمندي در راستاي اعتلا و اهتمام هر چه بيشتر اين تفكر ارزشمند دين اسلام است.
وي افزود: با هدف به روز كردن نيت واقفان و نيز جذب نيات جديد و مورد نياز جامعه امروز موقوفاتي براي مهدويت ضروري مي نمايد.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان با بيان اينكه بيش از 50 درصد موقوفات استان همدان با نيت عزاداري و برپايي تعزيه براي امام حسين(ع) و نهضت اباعبدالله(ع)، است، افزود: جا دارد كه در بحث مهدويت نيز كار بيشتر و عميق تري انجام شود تا بر اين اساس شاهد موقوفاتي براي مهدويت در استان و كشور باشيم تا اين مهم نيز جايگاه واقعي اش را كسب كند.
وي در پايان افزود: حال كه دشمن از هر حربهاي براي جلوگيري از رشد و اعتلاي تفكر مهدوي در جامعه و خصوصاً در بين قشر جوان بهره ميگيرد، وظيفه همه ما، زمينهسازي و گسترش اين فرهنگ ناب و جلوگيري از تأخير در ظهور آن حضرت است.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
901