مهمترین گام در رسیدن به جایگاه اصلی حج؛

سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و نخبه پروری روحانیون کاروان

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حج را یک مسؤولیت شرعی دانست و با تأکید بر نخبه‌گرایی در انتخاب روحانیان کاروان‌های حج، از ارزیابی روحانیان کاروان‌های حج و انتخاب بهترین‌ها برای مدیریت حج تمتع امسال خبر داد.
شنبه، 8 مرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و نخبه پروری روحانیون کاروان

راسخون : نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر نخبه‌گرایی، از ارزیابی روحانیان کاروان‌های حج و انتخاب بهترین‌ها برای مدیریت حج تمتع امسال خبر داد.

به گزارش راسخون، به نقل از خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، روز گذشته در همایش روحانیان کاروان‌‌های حج تمتع، گفت: حج دارای برکات فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فراوانی است که نمی‌توان آن را با هیچ فریضه دیگری مقایسه کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر حج در ایجاد تحول روحی و اخلاقی جامعه و زندگی مردم، افزود: حج پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با نگاه جدید امام راحل به این فریضه و رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری، جایگاه اصلی خود را پیدا کرده است.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی را مهم‌ترین گام در رسیدن به جایگاه اصلی حج عنوان و اظهار کرد: تا افرادی لایق و با تجربه برای مدیریت معنوی کاروان‌های حج انتخاب نشوند، اهداف حج محقق نخواهد شد.

وی حج را یک مسؤولیت شرعی دانست و با تأکید بر نخبه‌گرایی در انتخاب روحانیان کاروان‌های حج، از ارزیابی روحانیان کاروان‌های حج و انتخاب بهترین‌ها برای مدیریت حج تمتع امسال خبر داد.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود، اصلاح وضعیت اخلاقی جامعه را ضروری دانست و تصریح کرد: حج، عتبات و سوریه بهترین فرصت برای اصلاح وضعیت اخلاقی جامعه و جلوگیری از توسعه فجایع است.

وی با بیان این‌که اگر اصلاح جامعه را وظیفه دیگران بدانیم و خود نقشی را در این زمینه به عهده نگیریم، این امر به سامان نمی‌رسد، افزود: وظیفه شرعی و ایمانی اقتضا می‌کند که اجازه تضعیف ایمان مردم و تقویت گرایش‌های ضد دینی را ندهیم.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر با اشاره به شبکه‌های اجتماعی، ایجاد این شبکه‌ها را برای حج‌گزاران ضروری دانست و گفت: ارتباط روحانیان با مردم سبب محکم شدن پایه‌های دین شده و جلوی مفاسد و کمرنگ شدن دین را خواهد گرفت.

سرپرست حجاج ایرانی خواستار حضور جدی روحانیان در این شبکه‌های اجتماعی شد و گفت: اگرچه نقش منبر در ارتباط با مردم بسیار مؤثر است؛ اما باید توجه داشت که فرصت حج محدود است و باید مطالب ضروری برای حجاج بیان شود.

وی همچنین به اهمیت رعایت حجاب در سفر زیارتی حج اشاره کرد و با بیان این‌که جلوی بدحجابی تنها با تذکر گرفته نمی‌شود، اظهار داشت: روحانیان کاروان‌ها باید از این‌گونه افراد بخواهند حجاب خود را برای جلوگیری از سو استفاده دشمنان و استفاده صحیح از فضای معنوی حج، رعایت کنند.

بیان مفاهیم زیارت‌نامه و فلسفه زیارت به جای پرداختن به مصائب از دیگر تأکیدهای حجت‌الاسلام قاضی عسکر بود که وی با اشاره به حساسیت‌های موجود در کشور عربستان، خواستار توجه روحانیان کاروان‌های حج به این امر و بیان جایگاه رفیع زیارت شد.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر همچنین با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تشکیل حلقه‌های قرآنی، گفت: یک جلد کلام الله مجید در اختیار هر زائر قرار خواهد گرفت که مناسب است با ایجاد حلقه‌های قرآنی در داخل هتل‌ها، مسجدالنبی و مسجدالحرام از سوی روحانیان، سرمایه‌گذاری مناسبی در این‌باره انجام شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: امسال هشتصد هزار نفر با کمترین مشکل به عمره اعزام شدند.

 

 

 

 

شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.

900

منتظراخبار، انتقاد وپیشنهاد شماهستیم:
news@rasekhoon.net

 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.