
راسخون : رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان نهاوند گفت: براي استقبال از ماه رمضان همه مساجد نهاوند بازسازي و تعمير شدند.
حجتالاسلام مرتضي عزيزي با اشاره به نامگذاري هفته قبل از ماه رمضان به نام "هفته غبار روبي مساجد " اظهار داشت: در راستاي اجراي اين برنامه به هيئتهاي امناي شهرستان نهاوند اعلام كرديم كه تمام مساجد را بازسازي و تميز كنند.
وي با اشاره به آمادهسازي همه مساجد شهرستان نهاوند براي استقبال از ماه مبارك رمضان افزود: در جلسه ای که با هيئت امناي مساجد داشتیم مقرر شد در ماه رمضان، صداي اذان در هر سه نوبت، در مساجد شهرستان پخش شود.
وي با اشاره به اقامه نماز جماعت در هر سه نوبت در ايام ماه مبارك رمضان، گفت: هيئت امنا ملزم شدهاند كه نماز در هر سه نوبت و حتي در نوبت صبح با قوّت و جديّت در مساجد اقامه شود.
عزيزي افزود: مساجدي كه نوبت صبح امام جماعت ندارند ملزم هستند كه حداقل براي نماز صبح درب مساجد را باز نگه دارند چرا كه علاوه بر حلول اين ماه مبارك ، در فصل تابستان قرار داريم و ميهمان و مسافر در شهر زياد است و براي اقامه نماز و استراحت بايد در خدمتشان بود.
وي در ادامه با بيان اينكه هيئت امنا، يعني امين مردم بودن، ابراز داشت: دستورالعملي از طرف سازمان اوقاف به ما ابلاغ شده كه در جمع هيئت امنا حتماً از جوانان استفاده شود اما براي رعايت احترام، پيشكسوتان اين عرصه را به عنوان رئيس معرفي كردهايم.
رئيس اوقاف و امور خيريه نهاوند ادامه داد: طي يك جلسه خصوصي به افراد جديد اعلام كردهايم كه بايد احترام بزرگترهاي هيئت را داشته باشند زيرا كه آنها نيز به واقع امين مردم هستند.
وي با بيان اينكه پيشكسوتان هيئت امنا به اين خدمتگزاري افتخار ميكنند، گفت: ما در كنار اين بزرگان كه افتخاري براي استان هستند از جوانان هم كمك ميگيريم كه واقعاً نتيجهبخش است.
عزيزي با بيان اينكه حدود 25 مسجد در نهاوند و حدود 200 مسجد در سطح روستاها داريم، خاطرنشان كرد: به همه هيئت امناي اين مساجد و نيز امامزادگان اعلام شده كه در راستاي استقبال از ماه مبارك رمضان، مساجد و امامزادگان را آذينبندي كنند و آماده قبول زائرين باشند.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
901