
راسخون : عضو شوراي مركزي بسيج جامعه پزشكي افزود: به هر صورت وقتي با يك پزشك قرارداد بسته ميشود پزشك مختار است تا آن قرارداد را قبول كند و فعاليت خود را شروع كند يعني وقتي قبول ميكند در يك چارچوب مشخص فعاليت كند و خارج از آن مواردي رقم بخورد مسئولان آن موسسه چه دولتي، نيمهدولتي و خصوصي مقصر هستند و بايد جلوي اين مسئله را بگيرند.
به گزارش راسخون، به نقل از خبرگزاری فارس، خاتمي تصريح كرد: اگر پزشكي برايش نميصرفد ميتواند جاي ديگر كار كند چون مختار است.اما متأسفانه مسئولان امر اين مسئله برايشان عادي شده است يعني خيلي جاها ميدانند ولي از كنارش رد ميشوند و به نظر من مقصر هستند چون خلاف ضوابط بيمارستانها است و اين پول گرفتنها خلاف شرع نيز هست و قبح اين كار خلاف ريخته شده است.
عضو شوراي مركزي بسيج جامعه پزشكي در پاسخ به اين پرسش كه شما چه پيشنهادي براي حل مشكل زيرميزيهاي پزشكي ارائه ميكنيد، افزود: پيشنهاد اين است كه مديران معتقدي بگذاريم، مديراني كه سر كار ميگذاريم به آنها تاكيد كنيم واقعاً اگر به پزشكان كم پرداخت ميشود بيشتر پرداخت كنند اما نگذارند به بيمار فشار بيايد.
وي گفت: الان حد و حسابي وجود ندارد و موردي شده است هر كس زورش برسد جيب بيمار بيچاره را خالي ميكند بيماران مستضعف هستند مجبورند بساط خود را بفروشند و قرض كنند.
خاتمي بيان كرد: بايد با پزشكان قرارداد بسته شود و تا آنجا كه حقش است به وي پرداخت شود ولي بايد شديداً كنترل شوند زيرا يكي از آفتهاي درمان كشور ما زيرميزيهاي پزشكي است و مسئولان امر در صورت بيتوجهي در اين زمينه در حرام خوردن پزشكان مقصر هستند.
وي خاطرنشان كرد: زيرميزي پزشكان كار خلاف شرعي است كه از بيماران گرفته ميشود و تمام مسئولان بيمارستانها، دانشگاهها و وزارتخانه اگر از كنار اين قضيه بيتوجه رد شوند مقصر هستند.
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
900