برگزاری مسابقات قرآنی حرکتی مناسب در جهت ارتقای فرهنگ قرآنی است

امام جمعه فردوس گفت: برگزاری مسابقات قرآن توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه در ارتقای فرهنگ قرآن نقش موثری دارد و بهترین حرکت فرهنگی است.
شنبه، 11 آذر 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
برگزاری مسابقات قرآنی حرکتی مناسب در جهت ارتقای فرهنگ قرآنی است

امام جمعه فردوس گفت: برگزاری مسابقات قرآن توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه در ارتقای فرهنگ قرآن نقش موثری دارد و بهترین حرکت فرهنگی است.

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا بابایی ماهانی نژاد افزود:‌ قرآن کریم خود را نسخه شفا و هدایت و رحمت برای بشریت معرفی کرده و راه نجات انسان را هموارکرده است.

وی برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف در شهرستان فردوس را فرصت مناسبی برای شناسایی پتانسیل های قرآنی این شهرستان دانست و تصریح کرد:امید است با هماهنگی و اطلاع رسانی مناسب در راستای هر چه بهتر برگزاری این مسابقات تلاش شود.

امام جمعه فردوس با اشاره به اهمیت برگزاری مسابقات قرآنی اظهارداشت: برگزاری این قبیل مسابقات بسیار ارزشمند ومفید است و جا دارد از همه دست اندرکاران این حرکت ارزشمند فرهنگی تقدیر و تشکر شود و توصیه می کنم این فعالیت ها در آینده نیز تداوم داشته باشد.

وی تصریح کرد: اسلام دین کامل و جامعی است که برای تمام شئون زندگی انسان برنامه و دستورالعمل دارد و اگر در معاملات، معاشرت، اقتصاد، سیاست، فرهنگ و تمام شئون زندگی فردی و جمعی خود را زیر پوشش تعالیم آموزه های حیات بخش و نورانی قرآن قرار دهیم به سعادت خواهیم رسید.

حجت الاسلام بابایی ماهانی تمسک به قرآن کریم را یکی از عوامل موثر در ایجاد اتحاد در سطح جامعه دانست و ادامه داد: طبق فرموده پیامبر اگر به قرآن تمسک جوییم هرگز گمراه نخواهیم شد.

وی با بیان این که راه های مختلف و متعددی برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه وجود دارد اظهار کرد:یکی از راه ها برگزاری مسابقات قرآن است که امیدواریم برپایی این مسابقات در بخش های حفظ، قرائت، تفسیر و مفاهیم موجب ترویج فرهنگ قرآن در بین مردم و جوانان شود.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.