آیت الله ˈسید محمد علی علوی گرگانیˈ از اساتید برجسته حوزه علمیه بر تقویت فرهنگ دینی و اعتقادات جامعه و بهره مندی مردم بویژه جوانان از معارف غنی اهل بیت(ع) تاکید کرد.
به گزارش راسخون به نقل از ایرنا به نقل از مرکز خبر حوزه، وی روز چهارشنبه در دیدار جمعی از پاسداران مجتمع آموزشی و پژوهشی امام علی (ع) تهران، افزود: باید با تقویت اعتقادات، دینداری خود را در عمل اثبات کنیم و این جز با بهر ه مندی از معارف اهل بیت (ع) حاصل نمی شود.
آیت الله علوی گرگانی، اخلاص در عمل را لازمه موفقیت دانست و ادامه داد: ظاهر و حجم اعمال به تنهایی هیچ ارزشی ندارد و ارزش آن به اخلاص و نیتی است که در ورای عمل وجود دارد.
وی خطاب به سپاهیان گفت: تاریخ گذشتگان سراسر عبرت است، سعی کنید از سرنوشت افراد و وقایع گذشته عبرت بگیرید.
وی تاکید کرد: باید از این ایام که با نام و یاد اهل بیت (ع) گره خورده است، نهایت بهره را ببریم و معارف این بزرگواران را در زندگی ساری و جاری کنیم.
/7432/