امام جمعه مشهد بر توجه بیشتر سازمان گردشگری به زائران امام رضا(ع) تاکید کرد و گفت: یک گلایه از سازمان گردشگری وجود دارد که چرا این سازمان در قبال زائران امام رضا(ع) رسالتی ندارد و بودجههای بیتالمال صرف آنها نمیشود.
به گزارش راسخون به نقل از ایکنا، آیتالله سید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، ظهر امروز، 22 دیماه در خطبههای عبادی ـ سیاسی نماز جمعه مشهد در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی، ضمن عرض تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع) اظهار کرد: در چنین ایامی زائران زیادی با پای پیاده و سواره برای عرض تسلیت به مشهد مقدس مشرف میشوند.
آیتالله علمالهدی با اشاره به سخن امام جواد(ع) که فرمودهاند هر کس با پای پیاده به زیارت امام رضا(ع) برود تمام گناهان او بخشیده میشود، افزود: قدوم زائران پیاده امام رضا(ع) ثابت و پایدار خواهد بود.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای استاندار خراسان رضوی، هلالاحمر و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز کرد: خدمات کسانی که با برپایی ایستگاههای صلواتی در مسیر راه برای پذیرائی از زائران پیاده ارادت خود را نشان دادند، قابل تقدیر است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن گلهمندی از سازمان گردشگری در خصوص عدم خدمترسانی به زائران، تصریح کرد: یک گلایه هم از سازمان گردشگری وجود دارد که چرا این سازمان در خصوص خدمترسانی به زائران امام رضا(ع) رسالتی ندارد و بودجههای بیتالمال صرف آنها نمیشود.
وی ادامه داد: در این مملکت صنعت گردشگری و سازمان آن برای مجسمههای تخت جمشید هزینه میکنند تا خارجیها برای دیدن آن بیایند اما برای زائران پیاده امام رضا(ع) هیچ مسئولیتی را نمیپذیرد.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه نهادهای مختلف بهویژه مردم خدمترسانی زیادی به زائران داشتند، بیان کرد: بسیاری از نهادها و همچنین مردم به زائران پیاده خدمات بسیاری ارائه میدهند اما سازمان گردشگری هیچ خدمتی به آنها ارائه نمیکند.
وی با تأکید بر ضرورت صرف بودجههای بیتالمال برای خدمترسانی به زائران امام رضا(ع)، گفت: سازمان گردشگری، بیتالمال را خرج پروژههایی میکند که شاخصههای تفریحی ـ گردشگری دارد اما زائران امام رضا(ع) هیچ جایی در این بودجهها ندارد.
عضو شورای برنامهریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه این مملکت متعلق به امام رضا(ع) است، افزود: چشم 30 میلیون شیعه به این حرم دوخته شده است که امیدوارم مسئولان از مسائل حاشیهای صرفنظر کنند و به خدمترسانی زائران امام رضا(ع) بپردازند.
وی با اشاره به رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، ابراز کرد: مهمترین حوادث تاریخ در چنین روزی رخ داده و سرنوشت امت، با رحلت پیامبر اکرم(ص) رقم خورده است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) دو مأموریت در اسلام داشت، اظهار کرد: نخستین مأموریت پیامبر اکرم(ص) ابلاغ وحی و دوم رهبری مردم بود.
وی خاطر نشان کرد: مسئله مهم بعد از پیامبر(ص)، تداوم وحی در رهبری جامعه بود که رحلت پیامبر(ص) تداوم وحی را قطع کرد و خاندان پیامبر(ص) نیز در مقابل کفار قرار گرفتند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیامبر(ص) در لحظات آخر عمر خود تاکتیک حرکت سیاسی را به حضرت علی(ع) ارائه کرد، عنوان کرد: در این تأکتیک ماموریت حضرت فاطمه(س) قرار گرفتن در جبهه اول تقابل با دشمن بود.
وی نقش حضرت زهرا(س) را در اجرای تاکتیک پیامبر اکرم(ص) از جنگ در احد برای امیرالمومنان(ع) سختتر دانست و تصریح کرد: در جنگ احد 3 هزار نفر در مقابل امیرالمومنان(ع) قرار گرفتند و با وجود اینکه از بدن حضرت علی(ع) خون می چکید اما ایشان لبخند بر لبهای خود داشتند اما وقتی همسرش را بین در و دیوار دید، قلب حضرت علی(ع) جریحهدار شد اما ایشان مامور به صبر و پیاده کردن تاکتیک سیاسی بودند.
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه همان تأکتیک را امام حسن(ع) نیز اجرا کرد، افزود: امام حسن مجتبی(ع) بر روی منبر میرفت اما مردم به امیرالمومنان(ع) دشنام میدادند.
/7432/