سخنرانی رییس جمهوری درباره مسایل کلان اقتصادی کشور در مجلس آغاز شد

سخنرانی ˈمحمود احمدی نژادˈرییس جمهوری درباره مسایل کلان اقتصادی کشور دقایقی پیش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
چهارشنبه، 27 دی 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سخنرانی رییس جمهوری درباره مسایل کلان اقتصادی کشور در مجلس آغاز شد

سخنرانی ˈمحمود احمدی نژادˈرییس جمهوری درباره مسایل کلان اقتصادی کشور دقایقی پیش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

به گزارش راسخون به نقل از ایرنا، براساس اعلام هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ،ˈمحمود احمدی نژادˈ در این جلسه قرار است به مدت 90 دقیقه از ساعت 8:30 تا 10 صبح در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی سخنرانی کند.

ˈمحمد دهقانˈ عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد: رییس جمهوری امروز نخستین سخنران مجلس خواهد بود، اگر وی تمایل داشته باشد پس از سخنان خود در صحن علنی حضور خواهد داشت ولی این حضور الزامی نیست.

وی افزود: در این جلسه قرار است ،ˈغلامرضا مصباحی مقدمˈ رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات، ˈعباس رجاییˈ رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی به نمایندگی از کمیسیون های تخصصی، ˈحمید رضا فولادگرˈ رییس کمیسیون نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی، ˈمسعود میرکاظمیˈ رییس کمیسیون انرژی مجلس سخنرانی کند.

وی یادآور شد: همچنین ˈعبدالرضا مصریˈ به نمایندگی از کمیسیون اجتماعی، ˈمسعود پزشکیانˈ به نمایندگی از کمیسیون بهداشت و درمان، ˈمحمدحسین حسین زاده بحرینیˈ و ˈمحمد رجاییˈ به نمایندگی از کمیسیون اقتصادی مجلس از دیگر سخنرانان این نشست خواهند بود.

عضو هیات رییسه مجلس نهم افزود: پنج سخنران دیگر نیز امروز پس از ثبت نام داوطلبان به قید قرعه انتخاب خواهند شد.

/111/

تبلیغات در راسخون
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.