خبرگزاری آمریکایی: کسی به نتانیاهو تبریک نگفته است

خبرگزاری ˈیونایتدپرس اینترنشنالˈ اعلام کرد: ˈبنیامین نتانیاهوˈ پس از گذشت چند روز از اعلام رسمی نتایج و پیروزی در انتخابات، هنوز پیام تبریکی دریافت نکرده است.
يکشنبه، 8 بهمن 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
خبرگزاری آمریکایی: کسی به نتانیاهو تبریک نگفته است

خبرگزاری ˈیونایتدپرس اینترنشنالˈ اعلام کرد: ˈبنیامین نتانیاهوˈ پس از گذشت چند روز از اعلام رسمی نتایج و پیروزی در انتخابات، هنوز پیام تبریکی دریافت نکرده است.

به گزارش راسخون به نقل از ایرنا، در این گزارش که روز یکشنبه منتشر شد، آمده است: با وجود آنکه چند روز از اعلام نتایج انتخابات در فلسطین اشغالی گذشته ولی هنوز نتانیاهو رییس فهرست ˈلیکود - اسراییل بیتناˈ (اسراییل خانه ما) که بیشترین کرسی در مجلس این رژیم را بدست آورده است، هنوز هیچ پیام تبریک و یا تماسی از رهبران جهان دریافت نکرده است.

به نوشته روزنامه صهیونیستی معاریو، ˈجرج بوشˈ ریس جمهوری سابق آمریکا صبح روز پس از انتخابات با ˈایهود اولمرتˈ نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی تماس گرفت و پیروزی وی را تبریک گفت، در حالیکه می دانست حزب ˈکادیماˈ وابسته به اولمرت 29 کرسی در کنیست در اختیار گرفته و اکنون فهرست لیکود و اسراییل بیتنا 31 کرسی بدست آورده است.

منابع سیاسی رژیم صهیونیستی می گویند که تبریک بوش به اولمرت به دلیل علاقه بسیار بین دو فرد بود و وضعیت کنونی به نبود چنین رابطه ای بین اوباما و نتانیاهو اشاره دارد.

بنا بر این گزارش، در پی دخالت نتانیاهو در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و حمایت وی از ˈمیت رامنیˈ رقیب اوباما، تنش بیشتر شده است.

از سوی دیگر، بحران روابط بین کابینه نتانیاهو و کشورهای اروپایی بویژه اروپای مرکزی نیز در نتیجه روند سازش بین اسراییل و فلسطین و افزایش ساخت و ساز در کرانه غربی و شرق قدس به وجود آمده است.

/111/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.