شرکت‌کنندگان کنفرانس وحدت فردا با حضرت امام خامنه‌ای دیدار می‌کنند

شرکت‌کنندگان در بیست‌ و‌ ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی صبح فردا، 10 بهمن‌ماه، با ولی امر مسلمین جهان دیدار می‌کنند.
دوشنبه، 9 بهمن 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
شرکت‌کنندگان کنفرانس وحدت فردا با حضرت امام خامنه‌ای دیدار می‌کنند

شرکت‌کنندگان در بیست‌ و‌ ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی صبح فردا، 10 بهمن‌ماه، با ولی امر مسلمین جهان دیدار می‌کنند.

به گزارش راسخون به نقل از ایکنا، همزمان با هفته وحدت و فرارسیدن سالروز میلاد رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) شرکت‌کنندگان در بیست‌و‌ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی صبح فردا، سه‌شنبه، 10 بهمن‌ماه با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند.

بنابراین گزارش، بیست‌و‌ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی روز گذشته، 8 بهمن‌ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با سخنرانی محمود احمدی‌نژاد آغاز به کار کرد.

در این همایش دو روزه، شخصیت‌های برجسته تقریبی از 102 کشور جهان به دعوت از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی شرکت کرده‌اند و قرار است در کمیسیون‌های «پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) و هویت امت واحده اسلامی»، «وحدت اسلامی و افق‌های پیش‌رو» و «بیداری اسلامی و ترویج آن» به مسائل پیش روی کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان بپردازند.

آخرین برنامه مشخص شده برای شرکت کنندگان در بیست‌وششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی دیدار با ولی امر مسلمین جهان است که صبح فردا، 10 بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.