آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید گفت: امامت استمرار وظایف و مسوولیت های نبوت است
به گزارش راسخون به نقل از ایرنا، این مرجع تقلید دوشنبه شب در آیین تجلیل از برگزیدگان هجدهمین المپیاد قرآن و حدیث المصطفی(ص) در تالار قدس مجتمع عالی امام (ره) قم اظهارکرد: امامت همان نبوت به معنای استمرار وظایف و مسوولیت های آن است وهر آنچه نبوت دارد، امامت نیز دارد ، فقط امامت محل وحی نیست.
رییس موسسه امام صادق (ع) با اشاره به اهمیت قرآن مجید، این کتاب آسمانی را نه تنها برای یک عصر بلکه برای همه اعصار و قرون دانست.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرآن نور است ولی نورحسی نیست، تصریح کرد: همان گونه که نور حسی از سریعترین زمان حرکت برخوردار است قرآن نیز سریعترین نافذ در دلها ست.
وی افزود: هر جا که نور باشد دزدان نمی توانند وارد آنجا شوند و لذا هر کجا که قرآن باشد دشمنان آن نیز نمی توانند حضور پیدا کنند.
وی با تجلیل از برگزارکنندگان المپیاد جهانی قرآن و حدیث و برگزیدگان آن اظهارکرد: کسانی که در این المپیاد شرکت داشته اند از بهترین خدمت گذاران قرآن هستند.
در این مراسم علاوه بر تجلیل از برگزیدگان این المپیاد که شامل مجموع فعالیت های قرآنی و حدیثی طلاب قریب به 70 ملیت جهان بود از مقام علمی و قرآنی آیت الله سبحانی نیز تجلیل شد
/7432/