در پی بارش برف و کولاک در 11استان رخ داد؛

نجات جان 3810 تن در شبانه‌روز گذشته/559 تن توسط امدادگران اسکان اضطراری داده شدند

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از نجات جان بیش از 3800 تن در شبانه روز گذشته خبر داد.
چهارشنبه، 11 بهمن 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
نجات جان 3810 تن در شبانه‌روز گذشته/559 تن توسط امدادگران اسکان اضطراری داده شدند

 رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از نجات جان بیش از 3800 تن در شبانه روز گذشته خبر داد.

محمود مظفر در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در شبانه روز گذشته 135 عملیات توسط امدادگران این سازمان انجام شده است گفت: از این میان 99 عملیات در جاده و 21 عملیات نیز متاثر از برف و کولاک بود.

وی با اشاره به نجات جان 3810 حادثه‌دیده در مجموع این عملیات‌ها گفت: 289 تن دچار مصدومیت شده بودند که از این میان 69 تن توسط امدادگران به مراکز درمانی منتقل شدند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در مواقع برف و کولاک اسکان اضطراری در راه‌ماندگان و همچنین حادثه‌دیدگانی که در جاده گرفتار شده‌اند بسیار حائز اهمیت است گفت: در این راستا در شبانه روز گذشته 559 تن توسط امدادگران اسکان اضطراری داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه 11 استان آذربایجان‌غربی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، فارس، قزوین، کردستان، مازندران، لرستان و همدان در شبانه روز گذشته از برف سفیدپوش شده‌اند گفت: بیشترین بارش متعلق به محورهای استان‌ کردستان، لرستان و چهارمحال و بختیاری بود که بیشترین عملیات‌های امدادگران نیز در این مناطق انجام شد.

/111/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.