همزمان با ایام الله دهه فجر، محفل انس با قرآن در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برپا شد.
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، همزمان با ایام الله دهه فجرو به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل (ره)، محفل انس با قرآن در سالن اجتماعات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد.
این مراسم که با حضور کارمندان و مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد، با تلاوت مجلسی دکتر شعاعی، سرپرست مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و قاری بین المللی کشور، آغاز به کار کرد و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ادامه یافت.
این مراسم که به منظور تجدید پیمان با آرمان های حضرت امام خمینی ره و انقلاب اسلامی برپا شد، با ترتیل خوانی کارکنان و مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم پایان یافت.
/2759/